Megint összebalhézott Gáspár Győző és Gáspár Zsolt, aki most nagyon kiakadt, és elképesztően durva dolgokat mondott testvéréről írja a Promotions.

Győzike és öccse, Gáspár Zsolt hosszú ideig nem beszéltek egymással, de nemrég végre kibékültek, és úgy tűnt, hogy ismét minden rendben van közöttük. Sajnos nem sokáig tartott a boldogság, ugyanis Gáspár Zsolt meghirdette 530 millióért a Győző szomszédságában lévő családi otthont, csak erről valamiért nem szólt neki. Győzike persze nagyon kiakadt ezen, és kemény szavakkal bírálta a nyilvánosság előtt testvérét, akinél ezek után betelt a pohár, és most kegyetlenül visszaszólt.

Elég Győzikéből, meg az üzengetéseiből! Ő egy mentálisan beteg ember, a gyógyszer a legjobb barátja, ez itt a probléma. Egy ember, aki lassan negyvenszer műtette magát, s akinek komoly gondjai vannak magával

– mondta Gáspár Zsolt.

Gáspár Zsolt nagyon keményen visszaszólt Győzikének

Győzike szerint öccse múltkori békülése csak színjáték volt, ráadásul ez az ingatlanos dolog is nagyon rosszul esett neki, szóval a fenti üzenet után elég kevés az esélye annak, hogy a közeljövőben ismét el tudják ásni a csatabárdot.

Láthatóan hatalmas feszültség tombol közöttük, és szinte biztosak lehetünk abban, hogy nem ez volt az utolsó nyilvános balhéjuk.

Hír:Promotions
Kép:nlc

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Hűha, igazi belharc! A két gladiátor megkűzd életre-halálra!
A közönség pedig vagy röhög vagy lesz@rja mindkettőt. Esetleg a két változatot egyszerre.
NKF
Cigány műbalhé az egész,osztom a véleményem "namihami" második megoldásával!
simmering73
Nincs az országban egy olyan hülye, aki Győzike mellé akar költözni 530 millióért. 5 milliót nem adnék érte.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.