Havas Henrik szerint a rádió is tehet arról, hogy elvesztette frekvenciáját – írja a Mandiner.

Havas Henrik is elmondta véleményét a Klubrádió ügyéről a Nemzeti TV-n futó műsorában – számolt be a Mandiner. A lap azt írja, Karácsony Gergely főpolgármester arról beszélt, hogy „minden nemzetközi és belföldi erőnket vessük be azért, hogy a rádió visszakapja a tényleg jogtipró módon elvett frekvenciáját”, az Európai Parlament napirendre is tűzte a kérdést, így márciusi plenáris ülésén a magyar és a lengyel média helyzetét is megvitatja.

Na, de ba...meg! Vannak határidők! Itt valaki mulasztott: nem küldte el időben azt, amit el kellett volna, így a Médiatanács kapott az alkalmon!

– mondta a Klubrádió kapcsán Havas Henrik.

Arató úr! Itt valaki trehany volt!

– tette hozzá Havas a Klubrádió vezetőjének címezve.

Önmagában borzasztó, hogy elhallgat a rádió, mert normális ember az autójában mit hallgatott? Klubrádiót!

- hangsúlyozta ugyanakkor a műsorvezető.

Havas kiemelte:

Nekem fáj, hogy elnémul a Klubrádió, én mindig ezt hallgatom az autóban

Éjfélkor a Klubrádiónak kell lekapcsolnia saját magát

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, kacifántos jogi hercehurca után kedden dőlt el végleg, hogy a Klubrádiónak vasárnap éjfélkor be kell fejeznie rádiószolgáltatását a Budapest FM 92,9 MHz-es frekvencián. A Fővárosi Törvényszék ekkor utasította el a csatorna keresetét a frekvenciajogosultság ügyében, a döntésre reagáló Arató András, a Klubrádió elnöke és többségi tulajdonosa szerint így legjobb esetben is májusban térhet vissza a rádió az éterbe.

A HVG emlékeztet, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) tavaly szeptemberben jelentette be, hogy ismételt jogsértés miatt nem újítja meg a Klubrádió frekvenciaengedélyét, arra hivatkozva, hogy a rádió 365 napon belül kétszer is megsértette ugyanazt a jogszabályi előírást. Szerintük függetlenül a jogsértés súlyosságától a törvény nem ad mérlegelési lehetőséget az NMHH Médiatanácsának: ha a rádió jogsértéssel működött, kizárt a hosszabbítási kérelem kedvező elbírálása. Arra hivatkoztak: a rádió nincs elzárva attól, hogy sikeres pályázati részvétel után tovább szóljon ugyanazon a frekvencián, vagy akár elinduljon egy másik frekvenciára kiírt pályázaton.

A Klubrádió vezetősége szerint azonban a médiatanács jogtalanul, diszkriminatív módon járt el, Stock Richárd vezérigazgató pedig egyértelművé tette, hogy tovább fognak harcolni a frekvenciáért.

Közben vasárnap este összegyűltek a munkatársak a Klubrádió óbudai stúdiójában, együtt várják az éjfélt.

Forrás: Mandiner, HVG

Címlapkép: YouTube

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Én Klubrádiót hallgatók mivel évekkel ezelőtt elvették a vidékről, internetes rádión. De én is erre gondoltam. Miután tudták hogy arra várnak, hogy lecsaphassanak nem kellett volna feldobni a labdát nekik. Ettől függetlenül aljas rohadt szemétség ez az egész cirkusz. El mentek a falon túl is. Mindennap veri orbán a saját koporsójába a szögeket.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
sgl
És ebben sajnos van igazság!
-tegnap írtam már, remélem észre térítí az ellenzéket a kommunikáció javítására, és hogy sokkal jobban vigyázzon a saját médiájára, nem engedhet meg pici bakit sem, mert a fidesz hegyet csinál belőle és letámadja.
-
2009-ben a hatalmon lévő kormánynak kedvező Napkelte műsort tudta az akkor ellenzékben kilőni!
Röhej!
2010 után meg zászlóshajók buktak, szégyen az ellenzékre nézve.
Ha kritizálom a kommunikáció hangját, minőségét, tartalmát rögtön ugrik az ellenzék, nincs igaza, nincs média!
ja. ELBASZTA A BALLIB OLDAL!
Ideje észre térni!!!
sgl
@sgl: a fidesz egy kommunikációs párt/maffia/ szekta. Mindent kommunikációval intéznek.
nem véletlen, hogy bukásuk után 2002 után gőzerővel építették fel majd 2008 után ha lehetett az ellenzéki médiát is lenyomták ahol tudták, 2010-től pedig fénysebességre kapcsolták a kommunikációs média hatalom kiépítését és az ellenzéki ballib ellehetetetlenítését..
Valójában média hatalommá vált a fidesz szekta, vasárnapi ima helyett péntek reggeli, a pápa a felcsuti székháztolvaj lett, a püspökök a NER lovagok a nép meg le van szarva.
Ellenzéknek 1x nem jut eszébe megkérdezzék:
ERRE ESKÜDTEK FIDESZÉK FEL MIKOR KORMÁNYZÁST VÁLLALTAK?
4 ÉVENTE ESKÜT TESZNEK ÉS NAPI SZINTEN SZEGIK MEG.
mEddig teHEtik???
Horizont
Én Klubrádiót hallgatók mivel évekkel ezelőtt elvették a vidékről, internetes rádión. De én is erre gondoltam. Miután tudták hogy arra várnak, hogy lecsaphassanak nem kellett volna feldobni a labdát nekik. Ettől függetlenül aljas rohadt szemétség ez az egész cirkusz. El mentek a falon túl is. Mindennap veri orbán a saját koporsójába a szögeket.
simmering73
Aki itt trehány itt, az a magyar nép, aki hagyja, hogy tíz éve bitorolja a hatalmat ez a maffiózó horda. A Klubrádió elhallgattatása már rég a fidesz dédelgetett álma volt.
sgl
@Horizont: de maga a Klubrádiót sem értem, nyomatja azt a tizenhúszezer Ft-os internet rádió vételt, mikozben van ingyenes aplikáció a neten amit ha a legprimitívebb okos telcsire letöltik akkor fogható az összes rádigó, közte a KR. Ill. van más megoldás, ami 3-4 ezer Ft. csak egy kis adaptert kell venni és az besugározza a lakást ahol aztán hagyományos rádióval fogható.
Egyedüli ellenzékinek mondják KR-t, miközben a szintén a sugárzást elvett Civil rádió sem kormánypárti, sőt.
Mondjuk a Jazzy sem. stb.
Mondom ezt úgy, hogy 10-20 éve KR hallgató - is- vagyok.
Horizont
@sgl: Ebben igazad van. Mondják ők sorban az összes lehetőséget. De belegondolok, hogy Budapesten a sok idős embernek nincs se okos telója se internetje. Mondjuk előfizetésre sincs pénze. Szóval nem egyszerű.
sgl
@simmering73: a magyar nép keményen meg van vezetve mert van egy töketlen ellenzékünk, - pártok, vélemény vezérek, médiageczikkel megspékelve,- akik hatalmon sem tudtak vigyázni a médiájukra.
A fidesz 2002 után ellenzékben építkezett!!!
sgl
@Horizont: Csak az egyedülálló család nélküli már öregecske aki a technikát nem követte csak nekik lenne gond a KR hallgatás.
Családban van tablet, okos telcsi, stb és mobilinternet vagy hálózati net előfizetés is párezer.
Szóval nem tetszik a KR amit nyomat.
Most is idelpologizálnak, UrbánÁgi még ok, de Lakner évek óta egyetlen valamire való előrevívő mondatot ötletet nem mondott. Na az ilyeneket hívom szarmasszírozónak.
sgl
@sgl: idelpologizálnak, --- idétlen politizálnak ...
Horizont
@sgl: Nem tetszik neked orbán és pereputtya oké. De nem tetszik neked a másik oldalról se senki. Akkor mit akarsz tulajdonképpen? Ekézheted az ellenzéket ilyen szinten (mai nem kritika) de akkor marad orbán. Azt meg nem bírná ki az ország. lehet választani. Ez van.
sgl
@Horizont: de igen, van aki ok, pl Partizán, Hadházy, Szabó Tímea, Jakab, ... még MZP is és vannak még de a gyenge szakmailag ostoba és felkészületlen, azonos panelokat szajkózó médiásokat, politikusokat kártékonynak írtélem.
Nem veszitek észre milyen kárt okoznak ezek a lufihámozók, nem veszik tudomásul a választás sikere minimum 90%-ban a kommunikáción ill. azt közlő médián múlik!!
A fidesz pláne csak hazugságokon alapuló kommunikációval kormányzó párt, itt fokozottan igaz amit állítok!
A hazugságokat hatékonya, frappánsan és azzonnal leleplezni, visszagyűrni, sőt sok esetben elővágással riposztozni!!!
Nézzétek mit csinál a fidesz mocsokmédia, hogyan és mit kommunikál!!!
Undorító, visszataszító, de a sajátjaira hatékony.
Az ellenzéknek nem ezeket kell megszólítani, fideszhúgyagyu vakhitüeket soha nem tudják átcsábítani, hanem azt a kb 2,5 millió embert aki passzív kanapé szavazó, ebből legalább 500 ezret kell úgy felpiszkálni: ELMENEJEN A FIDESZ ELLEN SZAVAZNI!!
Őket pedig ostoba hülye ideologizálással soha nem fogják tudni megszólítani, csak ha bemutatják a fideszcsürhe és vezére milyen gazember, mennyit lopnak el tőlünk, ők hogyan gazdagodnak a mi kárunkra!!!
Mennyit ártanak nekünk, fgyerekeinknek, az országnak!!!
1 millió embereből 10 ha elolvassa egy párt programját, arra figyel a választó: MIT HALL, LÁT A MÉDIÁBAN!!
a MARADÉK ELLENZÉKI médiában - kivéve pár netes médiát,- szinte csak bambulás van.
satöbbi!!... 2006 óta teljes leépülés a baloldali kommunikációban, médiában.
Partizán -alias Guláy Márton,- egyedül többet tesz mint az egész lepra balmédia!
ómió
Maga IS tehet róla? Még efftársilag is? Na, ne má'! Akkor hogy lehet ezt a "Zorbánra" hazudni?
Shikari
El lett a szar takarítva és ebben a szar is segített! :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Horizont
@sgl: nem tudok teljes mértékeb azonosulni a véleményeddel. Van igazságod is meg nem is.
karma1
@sgl: Abban igazad van, hogy az ellenzeki partoknak nagyon, de NAGYON rossz a kommunikaciojuk - de azert ha picit megforditjuk a dolgot, akkor ugyan mit kene csinalniuk?
A mediafeluleteket annakidejen ujsagok es hirdetooszlopok, radiok kepeben nagyreszt O1G simics faszolta a fidesz reszere - aztan 2010 utan - permanensen 2/3-ot szuggeralva a nepekbe - minden mas feluletre IS ratettek a kezuket, 2/3-dal dontottek ujsageladasokrol, beszuntetesrol, magyar idok "kinyilik a pitypang, - megirom!" tipusu szarok alapitasarol, a KESMA letrehozasarol , az origo, index beszantasarol, szoval HOL kene az ellenzeknek "megnyilvanulnia"??? Menjenek oda a 80 eves Mari neni nagyothallo keszulekehez, es ondjak el neki orankent a valodi hireket?
Az ellenzeknek - illetve az OSSZES ujsagironak lecsokkentettek egy kis szobanyi teruletre a Parlamenten belul a mozgasi/ kerdezesi lehetoseget, es ha az ellenzek szava nem tetszik a bajszos tahonak, akkor egyszeruen lekapcsolja a mikrofont az ellenzeki kepviselo elott, vagy kizavarja a terembol, esetleg honapokra, hetekre ki is tiltja, vagy 4.4 millio forintra megbunteti.
Az MTI, KSH mar reges-regen megszallva, M1, ATV, TV2 , HirTv kifejezetten orban-kezben, a szo szoros ertelemeben egyedi kezivezerles alatt.
Mondom, igazad van teljesen, hogy lehetne jobb is a kommunikacioja az ellenzeki osszefogasnak, DE HOGYAN??? OTLET???
(Egyebkent pedig a Klubradio gazdasagi vezetoit, illetve a papirmunkakert felelos adminisztraciot kellene elmarasztalni, es nem az ujsagirokat. Egy hirszerkesztonek, ujsagironak nem azzal kell foglalkoznia, hogy be van-e fizetve a helyisegber, vagy el van -e szamolva a munkatarsak bere, es mivel az ujsagirasnak eleg eros a jogi vonatkozata sok mindenben, minimum 1-2 jogaszt, vagy felelos adminisztratort, kozjegyzot kellene alkalmaznia, akik ezekre a hataridos dolgokra figyelnek.
Ezt viszont Havas urnak eppen ugy kene tudnia, mint a legkisebb vallalkozonak is Magyarorszagon, meg amugy vilagszerte.
Gyurka80
@Horizont: Nem lecsaptak, a törvény mindenkire vonatkozik.Látszik is rajtad, hogy azt hallgatod, mert a műsorukon is látszik, azt hiszik , hogy mindent szabad.Főleg drága bolgár úr műsora, minek váltottunk 1989-ben ha ez még mindig oszthatja az észt!
Gyurka80
@sgl: Nem valami ELLEN, hanem valami MELLETT kell szavazni! Mi is a programja a moslékkoalíciónak, ja semmi, csak nyerni. Utánna meg veszekednének mit csináljanak.Maga gyurcsányi mondta, ha nyernek új választás kellene, mert nem tudnának kormányozni.
Horizont
@Gyurka80: Jajj ne viccelgess már. lecsaptak olyanért amit más rádiónak elnéztek te azt hiszel amit akarsz. Érdekes úgy néz ki egyedül pályázik és meg is fogja nyerni. nagy volt a felháborodás határon túl is, betojtak.
Amúgy meg ne legyél már ilyen szerencsétlen balfasz, hogy kritizálod annak a rádiónak a műsorait amit nem is hallgatsz. Te szerinted csak Bolgár van a rádióban?? Szuper jó műsoraik vannak azok politikamentesek, építészettől, közlekedésin át a kulturálisig és még mennyi minden. Rád is rád férne...
Horizont
@Gyurka80:12:33
Ilyet Gyurcsány nem mondott, hazudsz !!! Tedd be ide amit állítasz. orbánnak mi is a programja?? Folytatjuk... na ne baszd meg ez aztán komoly program. És ugyan kivel lenne vitája orbánnak a kádéenpésekkel??? Akik meleg szarig benyalnak a puhosnak és megélhetési politikusok, semmit nem csinálnak??
Gyurka80
@Horizont:Klubrádióba belehallgattam, de annyi gyűlölködést, én betiltanám végleg, mert az nem véleményszabadság, hogy szidjuk a más vallásúakat, és még ok hazudják a toleranciát!
Horizont
@Gyurka80: Tudsz értőn olvasni? Akkor fussál neki még egyszer hátha fel is fogod.
Mondom nem csak politikai műsoraik vannak. Te csak menj a köztévére közrádióra meg hallgasd Bayert. Ennyi.
Horizont
@Gyurka80: 14:11 Jajj baszki ez 2018-as cikk mit akarsz ezzel? Azóta sok víz lefolyt a Dunán, orbán hatszor akkora aljadék lett és az összefogás is másról szól már. Nyugodj bele le fogják győzni a fideszt. Hiába Gyurcsányoztok. Ez már másról szól.
sgl
@Horizont: húgyagyu fideszvakhitűtől ne kérj olyant amiről fingja sincs micsoda.
Gyurka80
@Horizont: Kérdted linkeljem be mikor mondta, megtettem erre jössz süket dumával 2018. Hát [email protected] mikor volt választás idióta?
Gyurka80
@Horizont: Ahelyett, hogy megköszönted volna a linket, mert tájékozottságod csak a klubrádió!
Horizont
@Gyurka80: idióta vagy te. Én a neten tájékozódom minden irányba te barom.
Gyurka80
@Horizont: Mégsem találtad meg amit küldtem idióta!
CsipkeRózsa
Sőt, nem írta alá az üres oldalakat sem.
Horizont
@Gyurka80: Megtaláltam te idióta csak leszarom amit te küldesz, mondtam '18-as ma meg már 2021 van, jó reggelt.
karma1
@Gyurka80: Hahaha! Ne igyal tobb fagyallos kannast, te szerencsetlen! Erted is azt, anmit olvasol, vagy csak ott tartasz meg, hogy "Ur ir"? Igen, megkezdik a koalicios targyalasokat EGYMASSAL, az ellenzeki osszefogason BELUL, vagyis megbeszelik, hogy melyik part miben lenne eros, hol , melyik partban vannak az adott teruletre szakemberek! Most kiskoalicio mukodik, ami csak a neveben az - mert a kdnp gyakorlatilag nem letezik, csak a par ven fasz, aki adta a nevet ehhez a mocsokhoz, felaldozva meg a koroszteny hitet is. (Mert ha mar a keresztenyseget nezzuk, akkor mindjart ott a Tizparancsolat aminek nem minden pontjat tartja be a kdnp).
Ha az ellenzeki osszefogas jutna hatalomra, akkor az HATPARTI koaliciot jelent, ahol EGYEZTETNI kell az elso pillanattol.
Latod, ilyen hulye vagy, azt hitted, hogy majd az ellenzek nehezen megnyeri a valasztast, es masnap leul a fidesszel koaliciot alkotni? Tenyleg ilyen hulye vagy?
karma1
@Horizont: Nezd meg a mai 09.07-es uzimet ennek az egybites hurka-gyurkanak, es felvidul a napod!...:)
jesz
Arató avaros magyaráztba kezdett..ehhez nagyon ragaszkodik, egyben belengette, hogy újabb gyűjtést szerveznek...jól sikerült az előző, annyi pénzt sosem láttak..mindjárt volt jutalom is.
Méghogy Havas klubrádiót hallgat? Szerintem a kocsiban is az asszony intelmeit hallgatja a kurvázás veszélyeiről...
Horizont
@karma1: Tényleg ennyire hülye :DDDD
Gyurka80
@Horizont: Nem azt kell megtalálni amit küldtem, hanem magadtól idióta.
Gyurka80
@Horizont: Azt én találtam meg nem te! Magadtól nem ment.Nem az a lényeg mikor mondta, hanem hogy mondta lütyő!
Gyurka80
@karma1: Értelmezési problémád van! Hol írtam ilyet "masnap leul a fidesszel koaliciot alkotni"? Új-zélanból ilyen [email protected]éget tudnak írni?
Horizont
@Gyurka80: Kopjál már le rólam hülye seggfej!
Gyurka80
@Horizont: Fáj az igazság idióta?
Horizont
@Gyurka80: Milyen igazság te szerencsétlen? A tied a pöcegödör alján van, melletted.
Gyurka80
@Horizont: Az,hogy nem tudsz értelmezni egy mondatot!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.