Az énekesnő néhány évvel ezelőtt tudta meg, hogy az agyalapi mirigyén van egy daganat. Ezért zavarodott meg teljesen a hormonháztartása, és ezért küzdött sokáig a plusz kilókkal. 

Király Linda agydaganattal küzd, de nem engedi megműttetni magát
Fotó: TV2

Király Linda a Blikknek mondta el, hogy a műtét helyett hosszabb utat választott: a koponyájában elhelyezkedő daganatot gyógyszeres kezeléssel próbálják zsugorítani, majd eltüntetni.

Sok évbe telhet, mire Linda teljesen meggyógyul és nem kell többé gyógyszereken élnie, de ő szerencsére nagyon türelmesen és bizakodóan áll az egészhez.

“Egy biztos, az utóbbi időben megtanultam, milyen türelmesnek lenni, ez komoly fejlődési folyamat számomra”

– nyilatkozta a Blikknek Linda.

A lapnak azt is elmondta, hogy a betegségével fél évente kell MRI-re járnia, orvoshoz pedig még sűrűbben jár, ugyanis a hormonjai könnyen kibillenhetnek az egyensúlyukból és ilyenkor a gyógyszerek adagolásán azonnal változtatni kell. 

“Ezt az állapotot hetente figyelni kell! Elég egy olyan időszak, amikor kicsit megzuhanok vagy nem alszom jól. Az utóbbi időben volt ilyen, hiszen valljuk be, minden művészt megvisel, hogy nem tud dolgozni. Ilyenkor a testem figyelmeztet, de megtanultam észrevenni a jeleket, például a hajam hullását. Ebben az esetben irány az orvos, hogy beállítsuk a gyógyszert”

– mondta Király Linda a lapnak.

Forrás: Blikk

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.