Sáfrány Emese boldogan várja párjával első kisbabájukat, akit idővel beavat majd felnőtt filmes múltjába is -írja a Blikk.

Anyai örömök elé néz Sáfrány Emese: első gyermeküket várják ugyanis párjával, Hornyák Ádámmal.

Aleska nem titkolózik: nyíltan beszél majd gyermekének pornós múltjáról
Fotó: Instagram

A légtornász igyekszik kiélvezni várandóssága csodás pillanatait, amelyet gyakran megoszt közösségi oldalán is – az interneten azonban nehezen lehet megúszni negatív hozzászólások nélkül. Így "természetesen" neki is kijutott a rosszindulatú megjegyzésekből pocakos képei alatt – legutóbb például arra utalt egy kommentelő, mit szól majd az egykori felnőtt filmes színésznő gyermeke, ha idősebb korában megismeri édesanyja múltját.

Ez támadási felület, és a jövőben is az lesz. Azt, hogy miként éltem az életem a múltban, nem tehetem meg nem történtté, de tudom, hogy ki tudtam lépni abból a szerepből, és a hátam mögött hagytam. Nem utolsó sorban tanultam belőle, és most nem az az ember lennék, aki vagyok, ha nem jártam volna végig ezt az utat

- idézte a Ripost Aleska szavait, aki nem tervezi titkolni gyermeke elől ezt a karrierjét sem.

El fogom neki mesélni, de bízom benne: olyan gyereket fogok nevelni, aki elfogadó lesz, és megérti, hogy ez botlás volt az életemben, amiből tanultam, és meg tudtam változtatni az életem ezen részét. Két vállalkozást vezetek, és van egy férfi mellettem, akivel várjuk közös gyermekünket. Kell ennél több? Tanultam abból az időszakból, és a gyermekemnek majd azt is el tudom mondani, meg tudom tanítani, mit ne te­gyen és mit igen.

Forrás: Blikk, Ripost
Címlapkép: Instagram

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Aleska a légtornász, lepedőakrobata és nemi virtuóz.
Csizmás Kond
...várjuk ki a végét, az ilyeneknél mindig a gyerek után jönnek az egyéb bajok
ila51
Teresa Orlowski példa rá , hogy a klasszikus mit jelent ...nehezen utánozzák .
namihami
""Tanultam abból az időszakból, és a gyermekemnek majd azt is el tudom mondani, meg tudom tanítani, mit ne te­gyen és mit igen.""
És külön előny, hogy a ""hogyanjáról"" gazdag illusztrációs anyaggal is fog tudni szolgálni a kis gézengúznak. Csak a remény él bennem, hogy nem személyes oktatás keretén belül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.