Nem éreztem mellékhatásokat a vakcinától – mondta Metropolnak a 84 éves színésznő. Pásztor Erzsi továbbra is minden óvintézkedést betart és reméli, nyáron már visszatérhet a színpadra.

Megkapta az első koronavírus elleni vakcinát Pásztor Erzsi. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő első között regisztrált postai úton. Az ország Janka nénije örömmel mesélte a Metropolnak, hogy az első oltásnál minden a legnagyobb rendben ment.

Nem éreztem mellékhatásokat. Nagyon örülök, hogy megkaptam az oltást, hiszen régóta vártam már erre. A Honvédkórházban oltottak, mert pollenallergiám van, így nem volt mindegy, melyik oltóanyagot kapom. A második adagot jövő héten adják be nekem.

Pásztor Erzsi: "Nem volt mindegy, melyik oltóanyagot kapom"

Fotó: Zih Zsolt/MTI

A színésznő ennek ellenére nem veszi félvállról a védekezést a járvány alatt.

Egyelőre úgy érzem, hogy mindez nem fog nagy mértékben változtatni a mindennapjaimon. Ugyanúgy hordom a maszkot és a védőkesztyűt, ha elmegyek valahova, és a rendszeres fertőtlenítés sem marad el. Jobb elővigyázatosnak lenni, ezért én továbbra is betartok minden óvintézkedést, amit szívből ajánlok mindenkinek

– mondta lapnak.

Ő a fokozatosságot részesítené előnyben, szerinte az óvatos visszatérés a megszokott életbe biztonságosabb, mint rögtön megszüntetni minden szabályt.

Nagyon hiányzik a színpad, és remélem, nyáron visszatérhetek a közönséghez! Viszont jobb lenne, ha ez tényleg akkor következne be, amikor már nincs félelemérzetünk és valóban legyőztük a vírust

- tette hozzá.

Forrás: Metropol

Címlapkép: Zih Zsolt/MTI

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.