Kiadná lakását Demszky Gábor. Az igen jó helyen fekvő társasházi lakást az egykori főpolgármester a Facebookon hirdette meg – írja a Blikk.

A lakás 61 négyzetméteres, másfél szobás, félemeleti, egy csendes, ötlakásos társasházban. Kerthasználattal és garázzsal, egész nap besüt a nap, parkolni a ház előtt is lehet.

Nem sikerült eladni, most kiadná lakását Demszky Gábor, aki saját maga vezeti körbe az érdeklődőket – itt vannak a képek az ingatlanról

Fotó: Facebook

A lakás 100 méternyi távolságra van a 22-es busz megállójától, a szanatórium közben. A kertben mini focipálya és kosárlabdapalánk, padok, szaletli és nyitott tűzrakó hely van.

Nem sikerült eladni, most kiadná lakását Demszky Gábor, aki saját maga vezeti körbe az érdeklődőket – itt vannak a képek az ingatlanról

Fotó: Facebook

Az egykori főpolgármester maga mutatja meg a lakást az érdeklődőknek. 

A további képeket IDE kattintva lehet végiglapozni!

Forrás: Blikk
Képek: Facebook

Címlapkép: MTI

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ágimami
Megnéztem a képeket, de konyhát nem látok, eddig biztos nem is volt rá szükség!!!:DDD
A "szaletli" szót miért nem magyarul írta? Nem mindenki tudja, mit jelent!! (szerintem!)
Egyszerűb lett volna, hogy egy vagy több oldalán nyitott kis kerti ház, fedett lugas.
sokanvagyunk
Ügyes... - nem tudtam hogy ingatlanközvetítéssel is foglalkozik a Blikk - no meg az MTI a Propellerrel karöltve.
Eladott Ország
253/1997. (XII. 20.) Korm. rendelet az országos településrendezési és építési követelményekről
"Lakás fogalma:
105. § * (1) A lakás olyan huzamos tartózkodás céljára szolgáló önálló rendeltetési egység, melynek lakóhelyiségeit (lakószoba, étkező stb.), főzőhelyiségeit (konyha, főzőfülke), egészségügyi helyiségeit (fürdőszoba, mosdó, zuhanyozó, WC), közlekedő helyiségeit (előszoba, előtér, belépő, szélfogó, közlekedő, folyosó) és tároló helyiségeit (kamra, gardrób, lomkamra, háztartási helyiség stb.) úgy kell kialakítani, hogy azok együttesen tegyék lehetővé

a) a pihenést (az alvást) és az otthoni tevékenységek folytatását,

b) a főzést, mosogatást és az étkezést,

c) a tisztálkodást, a mosást, az illemhely-használatot,

d) az életvitelhez szükséges anyagok és tárgyak tárolását tervezési program szerint (pl. élelmiszer-tárolás, hűtőszekrény elhelyezési lehetősége, mosás céljára szolgáló berendezés, ruhanemű, lakáskarbantartás eszközeinek, egyéb szerszámoknak és sporteszközöknek az elhelyezése)."

A fotók alapján nem látni (főző)konyhát, a fürdőszobában ülő kád látható, mely legfeljebb lábmosásra kiváló, de nem normális tisztálkodásra. Azaz nem felel meg lakásnak az OTÉK szerin!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.