Interjút adott Veiszer Alindának Reviczky Gábor színész, aki többek között elmondja a véleményét az SZFE-sztrájkról, Eszenyi Enikőről, illetve mesél a saját családjának történetéről írja a Telex.

Reviczky elmondta, hogy „színész szempontjából” nem érti az SZFE-sztrájkot, mert sosem fognak olyan helyzetbe kerülni, hogy ők diktálhatnak majd.

Ha az országban egy törvény határozza meg, hogy az összes egyetemet alapítványi úton működtetik, akkor miért maradna ki a Színház- és Filmművészeti?

– mondja.

Reviczky elmondja, hogy nem menne az SZFE-re, mert nem szeret tanítani, de nem is hívták. Szerinte színészetet nem is lehet tanítani.

Ha elhívnak egy felvételire, én nem hibázok, mert én látom az auráját

– mondja a színész.

Veiszer megkérdezi, hogy hívták-e 2015-ben tanítani, Reviczky meglepődik, hogy nem is tudna menni, nyelvvizsgát kellene tennie, adjunktusnak kellene lennie ahhoz.

Reviczky Gábor szerint a Fidesz nem jobboldali, és minden rendezőben benne van az, hogy kikezd a fiatal nőkkel
Fotó:MTI/Zih Zsolt

Amikor Veiszer felhozza megint a politikát, Reviczky kifejti, hogy szerinte a Fidesz nem jobboldali, mert „ennyi szociális intézkedést szocialista kormány még nem hozott”, inkább nevezné a pártot nemzeti oldalinak.

A színész bevallja, hogy direkt mondta az önkormányzati választások előtt, hogy az ellenzék győzelmével el fogják venni az ő önkormányzati lakását Budapest IX. kerületében. Szerinte ő csak bedobta, hogy milyen lesz erre a reakció. Baranyi Krisztina nem vette el Reviczky Gábor lakását.

Minden rendezőben benne van az, hogy csinosabb fiatal nőkkel kikezd, maga mellé ülteti rendezés közben őket, hogy nézze, hogy rendez

– mondta a Marton László-botrányról. (Marton László színházrendezőt szexuális zaklatással vádolták meg 2017-ben. 2019-ben halt meg.) Reviczky személy szerint sok hasonló sztorit tudna csak a Vígszínházból is. Vele soha nem kiabált Eszenyi Enikő, szerinte azért, mert Eszenyi többek között miatta lett színész, miután látta a hetvenes években Claudiusként a Hamletben. Pedig elmondása szerint mindenkivel, például Kern Andrással is kiabált, főleg akkor, amikor közeledett a premier.

Forrás:Telex
Címlapkép:MTI

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Hogy le tudja aljasítani ez a velejéig romlott, mocskos rendszer az embert. Bár a mondás erre is igaz: könnyű Katit táncba vinni, ha Kati is akarja.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
reviczki egy jó színész..., csak a szerepét játsza!
Eladott Ország
"Ez a nép nem azért buktatta meg Gyurcsányékat (ha már gyurcsányozás nélkül nem megy), hogy nyolc évvel a bukásuk után Reviczky Gábor elmagyarázza ugyanennek a népnek, hogy tízszer, százszor nagyobb nagyságrendben harácsolni, pucérseggű gázszerelőket néhány év alatt megmilliárdosítani, az egész Orbán-pereputtyot és a holdudvart közpénzből kistafírozni rendben van. Hogy a közpénzek útját titkosítani rendben van. Hogy törvényesíteni a lopást rendben van. Hogy a boldogulás természetes útja az, hogy az éppen regnáló hatalommal jóban kell lenni. Hogy nem a szakértelem, a versenyképesség a fontos, hanem a valamilyen oldaliság. Hogy csak azért, mert egyetlen fideszes korrupciós ügy nem rúgja szájba a pártállami legfőbb ügyész ingerküszöbét, abból az következik, hogy mi itt mind aberráltak vagyunk.
Az ön helyében elsüllyednék szégyenemben, művész úr! A vélt jobboldaliságommal együtt. Ha arra vetemednék valaha is, hogy azért védjek egy nyomorult, gazember kormányt, mert valamilyen oldali, és nem azért, mert a közjót tartja szem előtt, mert minden polgár boldogulását tartja szem előtt, nem csak a valamilyen oldaliakét és a sajátjaiét. Kérdezném, hogy mi a szar ez az egész, drága művész úr, de sajnos túlságosan is jól értem. Elég baj ez nekem. Ön meg legfeljebb majd csendben marad legközelebb is, ha nagyon balos közegbe kerül. "
cdn.shortpixel.ai/client/q_lossy,ret_img,w_600/https://kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/09/reviczky-gabor.jpg
jesz
ezekszerint van lakása, ennivalója, meg talán nyugdíja is...nemrég még lakása miatt aggódott...
Jó színész, de a való életben nem kelene...átlátni rajta...
Eladott Ország
"Bizony jobb lett volna a színészetre koncentrálni, mert az úgy van, hogy az emberek nagy többsége nem csípi, hogy lefeküdt a hatalomnak a művész úr. Leesett a balta nyele, Budapest IX. kerületének is új polgármestere van, Baranyi Krisztina. Tessék nyugodtan aggódni a volt fideszes ferencvárosi polgármester, Bácskai Jánossal együtt. Tőle kapta szeptemberben soron kívül a két és fél szobás, 82,27 négyzetméter alapterületű összkomfortos önkormányzati lakást Ferenc téren. Ahol az önkormányzathoz 1500-nál is több család adott be lakhatási kérelmet. Közülük többen évek óta várnak, hogy önkormányzati lakáshoz jussanak. Tudja, művész úr, az ön családbarát kormánya tojik a lakásra várókra, első a talpnyalók kiszolgálása. És már megbocsásson a művész úr, közéjük tartozik.Vagy mégsem? Ma nagysasszonyos-nagysuras orbáni világ van, ezért csak azt bírom javasolni a művész úrnak, hogy kérjen egy kis segélyt a színészek szakszervezetétől. Az országban milliók csinálnak ilyent, és ha lakásra nem is elég az a pár ezer forint, de talán egy gyerekcipőre futja. Ők soron kívül ritkán kapnak bármit is, mert hosszú évek óta a soros senkik, igaz nem állnak a diktátori emelvényen mosolyogva. Extra kegyekért. Információink szerint a művész úrnak Ráckevén van lakása, mégis negyven kilométerért eladja a becsületét. Bizony szabad félni, akinek van félni valója, de pontosan ezeknek a haszonélvező alakoknak kell végre megálljt parancsolni. Kirúgni őket minden kiváltságból a francba!"
cdn.shortpixel.ai/client/q_lossy,ret_img,w_768,h_182/https://kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2019/10/gabi.jpg
Lakás soron kívül. Bizony, Reviczky művész úr, akinek van félni valója, féljen is
sveikukac
Minden szavával egyetértek, ehhez már hozzátenni nincsen mit, és miért.
Soha nem fogom megérteni, hogy a felsoroltak, az ordító bűnök tömkelege hogyan, miként. miért fogadható el az Orbán-fanok szerint.
Azt pedig magyarázza már el valaki, miért van rendben, ha Eszenyi Kern művész úrral is üvöltözött, rendeszeresen?!?!??? Az felmentést ad a hisztérikus, rabszodikus viselkedést illetően???
Pedig Kern művész urat készülnek amúgy szentté avatni, amiért nem hajtott be géperejű járművével egyenesen a pékségbe, csupán a járdát használta parkolónak, közvetlenül a bejárat előtt.
Egyeseknek bármit lehet, a pórnép pedig kussoljon, lehetőleg.
Sajnos, kussolnak is, és túl sokan, túl sokáig.
Ám egyszer ennek is vége lesz, remélem, mihamarabb!!!
fergeteg
Végre egy normális ember!!!
Amazok, hát itt a példa LMBTQ, Biden amerika szégyene aki a transznemű bikákat a nőkkel versenyztetné.
Sajnos a baloldalt már 89 után a Földbe kellett volna döngölni,hogy még az írmagja is kivesszen.
Egyébként a lumpenbolsinak nem kell más csak 50 ezer ingyen meg,5 liter kannás.
A baloldali egyetemistának meg Jakab Péter seggszagú szája.
solidedge
Az ilyen dumáért jutott lakhatáshoz szinte ingyen. Bolond lenne mást beszélni. Színésznek kiváló ember, de a felfogása nulla.
human
1. A lakását akkor kell elvenni valakitől, ha jogosulatlan rá.
2. Álszentek meg ne legyünk. Vannak férfiak akik simán ráindulnak a fiatal lányokra vagy nőkre. Ez van. A zaklatás szerintem ott kezdődik mikor túllépnek egy határt. Például egyértelmű visszautasítás ellenére tovább nyomulnak és ez már a zaklatás része.
Nyírfa
Furcsa kettőssége az életnek, amikor valaki a tehetségével alkotni képes, de megakadt a jellemfejlődésben. Krisztina helyében megkértem volna, hogy távozzon Ferencvárosból.
simmering73
Hogy le tudja aljasítani ez a velejéig romlott, mocskos rendszer az embert. Bár a mondás erre is igaz: könnyű Katit táncba vinni, ha Kati is akarja.
magyar1
Mindezek alapján arra a következtetésre juthatunk, hogy oltás ellenére is hordozhatjuk a koronavírust, hiába érezzük magunkat egészségesnek, másoknak könnyedén átadhatjuk a kórokozót.
No nehogy már ez legyen a normális, bár a férfiak nagy részének a gatyájában van az "esze".
Gazella
Kurva narancs seggnyaló. Szintje nulla. Utáltam világ életében.
Rockxy
ércsük mi.
az aljas trógerekből rendezők lesznek.
másra nem alkalmasak.
NKF
Maradjunk annyiban Reviczky Gábor egy kiváló színész!Ki az marha aki egy fiatal jó csajt
nem fogadna be az ágyába?Emlékeim szerint sohasem kellett erőszakoskodni!
kereső
A fideSS -nek tényleg semmi köze nincs a maga által hangoztatott "jobboldali , konzervativ, keresztény" értékekhez. A baloldali "szolidaritáshoz" meg még annyi sem. Reviczky művész úr miért nem marad a kaptafánál???
ómió
Na, eszerint ő se nyalt be az efftársaknak!
CsipkeRózsa
Reviczky Gábor szerint a fidesz nemzeti és szociális.
Nyírfa
@CsipkeRózsa: Már csak egybe kell írni.
Pálinkás Pál
@fergeteg: titeket majd jövőre...majd idézhetitek a filmet " Talpunk alatt fütyül a szél " !
balos
@ómió: Akkor hozzád küldöm az ereszen!
balos
@Szeparepa2: Arra találták ki a reisz,manfrédót köcsög!Nem vissza élni a hatalommal,ahogy a faszok 90%a teszi!Meg különben is vannak ilyenek és olyanok ne általánosíts a nők ellen,mert téged is 1 általánosított szült!
csak úgy....
@CsipkeRózsa: @Nyírfa: egy csomó józsef attila vagy adyt verset nem ért senki,szegény revitzki..
csak úgy....
fideszes logika: minnél vakabb egy tyúk, anál több szemet talál...
az anált hány n-el kell írni, nem ám a veres cirmi meget lebax...
Nyírfa
Reviczky Gyulára gondolsz? Ő teljesen kimaradt, semmire nem emlékszem tőle.
De, ha már arról írsz, hogy sokan nem értik Adyékat, az a helyzet, hogy József Attilát már felnőttként fedeztem fel magamnak, addig Adyért lelkesedtem. Aztán fellebbent a fátyol, és olyan "szerelemre" lobbantam Attila iránt, ami letaszította Endrét a trónról. :)
És ez a mai napig tart. :)
Nyírfa
@csak úgy...: Neked írtam a 16.06-ot. :)
Gyurka80
@Eladott Ország: gyurcsányi kormány alatt a szóvivő (aki felakasztotta magát) és az rtl tv-s kapott lakást az Andrássy útnál.
csak úgy....
@Nyírfa: látom,hogy az én aurámon keresztül szeretnéd elfagyasztani az idei málnatermést! szerintem menni fog...
magyar1
Minden rendezőben benne van az, hogy csinosabb fiatal nőkkel kikezd, maga mellé ülteti rendezés közben őket, hogy nézze, hogy rendez
Megviccelt a beillesztés, ehhez fűztem volna a férfiak eszéről szóló véleményt.
Nyírfa
@csak úgy...: Ciki, nem ciki: nem értem. :)
justhpeter
Reviczky jó színész, de ostoba választó.
Eladott Ország
@Gyurka80: ma, 16:08 ♦ Menthetetlen ország az, ahol minden politikus ártatlan, mint a ma született bárány, miközben mindenki ott ügyeskedik, ahol tud és nem szégyell, aztán ha valami félig kiderül, akkor jön a sóhajtozás, hogy a másik oldal tehet mindenről és jön a magyarázkodás, hogy ez miért nem lopás, és miért nem felelős csak mindig valaki más. Ezzel a fideszes tempót megszégyenítő, szürreális érveléssel sajnos nem tudok mit kezdeni. Ez megint az, aminek tűnik. Ez a rongyosra cincált, örök érvényű közhely: ezek ugyanazok. Miként a vesztes is ugyanaz. Egy hülyének nézett ország, amely ahelyett, hogy három évtized alatt felzárkózott volna Európához, a korrupció fertőjében vergődik és próbál meg túlélni a szarnak, bajnak nincs gazdája kezdetű népi bölcsesség dallamára. Ezek után nem lehet csodálkozni azon, hogy most már a román életszínvonalt/gazdaságot is ánuszrózsán csókoljuk, és Európa Bangladese lettünk Bulgáriát megelőzve, de már azt sem sokáig!
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/134046373_1709350589269668_4182575750073958517_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=3&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=M7kY2k_1IPkAX-On3Fe&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=c34959b6f547eb1f5edb5062a8d12a5a&oe=6055F63B
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/104010780_874552583024650_9113932493920045952_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=3&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=0eD2VKbqVmEAX_ENLGG&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=c131b490963e576003a3b0973c70dd21&oe=6054F186
csak úgy....
@Nyírfa: a málna elvtársnöt vettem globálisan+ az adalékokat és a lehetöségeket...
csak úgy....
@justhpeter: csak akkor lenne ostoba ha nem titokban szavazna! :)
Gyurka80
@Eladott Ország: Aki bezzeg románozik az a DK-ból kapja az ukázt!
Clavigo
@Gyurka80: Megkezded @Gyurka80: ?? Szolgálatba helyezed magadat,,agyatlan hurka ?
csak úgy....
@Gyurka80: szia tibi! ma nem mint "shikari" melózol? ...,hogy a nav. látogasson meg a putridba.
Gyurka80
@Clavigo: clió senki nem szólt hozzád, menj a renaulthoz!
Gyurka80
@Eladott Ország: A 4 milló éhező után bezzeg románia most 2millió szegény a jelszó a degenerált klárikánál.
Lepényleső
E véleménynek lehet magyarázata,hogy a színész Úrnak mely korra esett szocializálódása,
tehát a kutya lehet ott elásva,hogy itt van a kommunistának mondott hatalom reneszánsza?
ómió
@balos: Te csak szaladj Gréczy efftársadhoz! Tudod: akitől a nudiszelfit kaptad!
balos
@Lepényleső: Hát,ha a nyilasokra gondoltál volna és a nemzethülye szocialistákra,akkor nem szóltam volna!Így viszont furcsállom,az össze hasonlítást!Akkor vitték ugyanis pénzért el a magyarokat "tusolni"!Ahogy,most a vírussal igyekeznek jól járni!
namihami
Ha pályamódosításra kerülne a sora, akkor inkább az állatorvosit javasolnám, a politikai helyett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.