Interjút adott Veiszer Alindának Reviczky Gábor színész, aki többek között elmondja a véleményét az SZFE-sztrájkról, Eszenyi Enikőről, illetve mesél a saját családjának történetéről írja a Telex.

Reviczky elmondta, hogy „színész szempontjából” nem érti az SZFE-sztrájkot, mert sosem fognak olyan helyzetbe kerülni, hogy ők diktálhatnak majd.

Ha az országban egy törvény határozza meg, hogy az összes egyetemet alapítványi úton működtetik, akkor miért maradna ki a Színház- és Filmművészeti?

– mondja.

Reviczky elmondja, hogy nem menne az SZFE-re, mert nem szeret tanítani, de nem is hívták. Szerinte színészetet nem is lehet tanítani.

Ha elhívnak egy felvételire, én nem hibázok, mert én látom az auráját

– mondja a színész.

Veiszer megkérdezi, hogy hívták-e 2015-ben tanítani, Reviczky meglepődik, hogy nem is tudna menni, nyelvvizsgát kellene tennie, adjunktusnak kellene lennie ahhoz.

Reviczky Gábor szerint a Fidesz nem jobboldali, és minden rendezőben benne van az, hogy kikezd a fiatal nőkkel
Fotó:MTI/Zih Zsolt

Amikor Veiszer felhozza megint a politikát, Reviczky kifejti, hogy szerinte a Fidesz nem jobboldali, mert „ennyi szociális intézkedést szocialista kormány még nem hozott”, inkább nevezné a pártot nemzeti oldalinak.

A színész bevallja, hogy direkt mondta az önkormányzati választások előtt, hogy az ellenzék győzelmével el fogják venni az ő önkormányzati lakását Budapest IX. kerületében. Szerinte ő csak bedobta, hogy milyen lesz erre a reakció. Baranyi Krisztina nem vette el Reviczky Gábor lakását.

Minden rendezőben benne van az, hogy csinosabb fiatal nőkkel kikezd, maga mellé ülteti rendezés közben őket, hogy nézze, hogy rendez

– mondta a Marton László-botrányról. (Marton László színházrendezőt szexuális zaklatással vádolták meg 2017-ben. 2019-ben halt meg.) Reviczky személy szerint sok hasonló sztorit tudna csak a Vígszínházból is. Vele soha nem kiabált Eszenyi Enikő, szerinte azért, mert Eszenyi többek között miatta lett színész, miután látta a hetvenes években Claudiusként a Hamletben. Pedig elmondása szerint mindenkivel, például Kern Andrással is kiabált, főleg akkor, amikor közeledett a premier.

Forrás:Telex
Címlapkép:MTI

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Hogy le tudja aljasítani ez a velejéig romlott, mocskos rendszer az embert. Bár a mondás erre is igaz: könnyű Katit táncba vinni, ha Kati is akarja.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Gyurka80
@Eladott Ország: A 4 milló éhező után bezzeg románia most 2millió szegény a jelszó a degenerált klárikánál.
Lepényleső
E véleménynek lehet magyarázata,hogy a színész Úrnak mely korra esett szocializálódása,
tehát a kutya lehet ott elásva,hogy itt van a kommunistának mondott hatalom reneszánsza?
ómió
@balos: Te csak szaladj Gréczy efftársadhoz! Tudod: akitől a nudiszelfit kaptad!
balos
@Lepényleső: Hát,ha a nyilasokra gondoltál volna és a nemzethülye szocialistákra,akkor nem szóltam volna!Így viszont furcsállom,az össze hasonlítást!Akkor vitték ugyanis pénzért el a magyarokat "tusolni"!Ahogy,most a vírussal igyekeznek jól járni!
namihami
Ha pályamódosításra kerülne a sora, akkor inkább az állatorvosit javasolnám, a politikai helyett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.