Ugyanakkor továbbra is igyekszik elővigyázatos lenni.

A Metropol cikke szerint már túlesett a koronavírus elleni második oltáson is Bodrogi Gyula színművész, aki arról mesélt a lapnak, hogy egyáltalán nem érzett semmit az injekciók után, amit amúgy a kora miatt kapott meg ilyen hamar. 

Bodrogi Gyula túlesett a második oltáson, már újra próbákra jár

Fotó, címlapkép: wikipedia CC BY 4.0/Stekovics Gáspár

A lapnak elmondta, teljesen rábízta magát a hozzáértőkre – akikben megbízik – mert úgy véli, hogy biztos nem csinálnának olyat, amit ártalmas lenne.

Bodrogi Gyula kijelentette, továbbra is igyekszik elővigyázatos maradni az oltástól függetlenül, de máris visszaállt a munkába, a József Attila Színházban újra rendez, hosszú idő után. Arról nem volt szó a beszélgetésben, hogy milyen fajtájú oltást kapott a Nemzet Színésze.

Sajnos, sokkal ritkábban találkoztunk az unokámmal, meg ugye a közös ebédek, az étterembe járás is elmarad így, szóval sok bosszúságot okoz nekünk ez a járvány. Benne van az ember reflexeiben, hogy vigyázzon, de remélem, minél hamarabb újra lesz lehetőségünk a nagy családi és baráti találkozásokra. A mai nappal visszaálltunk a szokásos próbákra, de persze, már készültem erre. Az ilyenbe nem ugorhat csak úgy bele az ember, de mintha most hagytuk volna abba tegnap, holnapután pedig már folytatnánk

– nyilatkozta Bodrogi Gyula a Metropolnak.

Forrás: Metropol

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.