Mostanában a fűszermalmokon kívül nagyon rákaptunk a különböző sókra. A folyamat valahol régebben ott kezdődött, hogy a klasszikus asztali só mellett már vettünk tengeri sót is. Aztán vettünk egész szeműt, mert a báránysült azt kívánta. Aztán megismerkedtünk a Himalája sóval és így tovább. Ma már én is többféle sót használok, nézzünk meg néhányat.   Asztali […]

Forrás: Ízes Élet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.