Balássy Betty újév óta tíz kilótól szabadult meg, és még kétszer ennyiről álmodik.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Balássy Betty (@balassybetty) által megosztott bejegyzés

A fogyással kapcsolatos kihívásairól részletesen mesélt a Best magazinnak:

Egy évtizede küzdök a mérleggel. Minden szülés és szoptatás után belevágtam egy komolyabb diétába, inkább kisebb, mint nagyobb sikerrel, pedig a méregdrága étrend-kiegészítőktől a divatos fogyókúrákig mindent kipróbáltam

Hozzátette:

Vágytam rá, hogy visszaszerezzem az álomalakomat, amitől most, hogy leadtam tíz kilót, még húsz választ el. A tervek szerint a születésnapomra tízet, aztán karácsonyra még tízet szeretnék leadni” – a haditerv a kilók ellen tehát készen áll, az első harmada már meg is valósult.

A végső lökést ahhoz, hogy elinduljon a változás útján, kisfia adta meg neki.

Ősszel Dani kezébe került egy régi fényképem, és felkiáltott: 'Anyu, te ilyen gyönyörű is tudsz lenni?’ Nem ez volt a legszebb bók, amit valaha kaptam, de hatalmas erőt adott, hogy belefogjak az életmódváltásba

– mesélt a történelmi pillanatról a SwingGirls triójának tagja.

Fogyási stratégiájáról elmondta, 

eddig ha valamelyik gyerek a tányérján hagyta az utolsó két falat rántott húst, vagy megmaradt egy fél túrórudi, megettem.

Na ez az, amit újév óta nem csinálok. Vagy megy vissza a hűtőbe, vagy a kukába. Ellene vagyok az étel pazarlásnak, de néha áldozatot kell hozni – mondta Betty.

A barátnők támogatása és segítsége szintén egy olyan sarkalatos pont, ami a heti két sportoláshoz motivációt, az egészséges ételekhez kedvet adhat.

A család egyfolytában biztat és dicsér, ami jólesik, de a barátnőim jelentik a legfőbb támaszt, nélkülük nem tartanék itt. Mivel mindannyian súlyfelesleggel küzdenek, összefogtunk, és létrehoztunk egy Facebook csoportot, ahol támogatjuk egymást, megosztjuk a tapasztalatainkat, és kalóriaszegény recepteket cserélünk. Mert a diétában az a legnehezebb, hogy sokszor az ember már azt se tudja, mit főzzön, és egy idő után a grillezett csirkemell is a könyökén jön ki. Most 540-en vagyunk a csoportban, barátnők barátnői is csatlakoztak, és a lányok ontják a jobbnál jobb diétás recepteket. Ennek köszönhetően az én fogyókúrám is könnyebb és változatosabb

– zárta szavait.

Forrás: Best, Blikk

Címlapkép: Instagram

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

DURBINOS
betti mindig fogyókúrázik. ferinek pedig tetszenek a kövér nők...
cirip
Kit érdekel ennek a családot szétb@@ó pofátlan 3,14*nak a vergődése éppen a mai , rengeteg valós problémától vészterhes idökben?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.