Alekoszt sokáig már-már legendás barátság fűzte Baukó Évához, de úgy tűnik, ez már a múlté.

Baukó Éva közösségi oldalán számolt be róla, hogy 150 ezer forintot adott kölcsön Alekosznak tűzifára. Baukó szerint a másiknak azért nincs pénze, mert elköltött 20 ezer forintos konyakokra és 15 ezer forintos szivarokra. Csakhogy mióta odaadta neki a kért összeget, a férfi lényegében eltűnt.

Többszöri levélváltás után sem válaszol nekem! Én nem is akartam neki adni, de annyira nyomorultan rimánkodott, hogy lyukat beszélt a hasamba és végül mégis adtam neki! Azt ígérte, hogy 1 héten belül megadja!

Baukó azért osztotta meg a történteken Facebook-oldalán, hogy így figyelmeztesse Alekosz ismerőseit, ők már ne adjanak a férfinak kölcsön. Baukó posztjára Alekosz a Ripostnak válaszolt.

Alekosz elismerte, hogy valóban kölcsönkért 150 ezer forintot Baukótól, csakhogy szerinte úgy beszélték meg, március 15-i határidővel adja neki vissza a pénzt, mely határidőt be is fog tartani.

A Baukó által róla megosztott privát képek és egyéb állítások miatt, melyek nem felelnek meg a valóságnak, Alekosz bepereli a celebet.

A posztjában lévő egyéb információk, állítások és fotók, privát levelezésekkel kapcsolatban pedig hamarosan két boríték lesz a postaládájában. Az egyikben a pénz lesz, a tartozásom, a másikban pedig egy levél az ügyvédemtől, aki engem a Baukó Éva elleni polgári peres eljárásban képvisel majd.

Alekosz hangsúlyozta,

döntése végleges, Baukó pedig szerinte azért orrolt meg rá, mert az egyik műsorban, amiben mindketten szerepeltek, a csatorna döntésére Baukót Alekosz barátnőjére, Cintiára cserélték le.

Forrás: Ripost, Velvet

Címlapkép: Instagram 

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
Baukó miben reménykedett, amikor ezt a ...ő...izé...alekoszt segítette?
Havassal méltó lesz a küzdelem, de alekosszal? Az egy igazi kígyó... Ugye ez már a legalja? Innen már csak felfelé lehet...
jesz
lehet egy gicsit gonoszkodni? lehet?...ok.

...szeretném látni azokat az arcokat, akik kiszignálják ezt az alekosz "ügyet", aztán azét a bíróét méginkább, akinek leteszi az asztalára az aktacsomót a bírósági kézbesítő.

..erre nem számított a bíró, hogy van az életnek ilyen mélysége is...
Quasimudo
Ki irányítja azt a 2 lökött celeb-kezdeményt?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.