A férje ugyanis indiai és fiatalabb is a műsorvezetőnél.

A Life TV hétfő este adásba kerülő Bréking című műsorában az egyik téma az lesz, hogy számít-e egy kapcsolatban, ha a férfi idősebb, vagy a nő. A felvetést Janza Kata és Pesák Ádám kapcsolata adta, akik között 22 év van, de ez őket nem zavarja. Erről beszélgetett a két műsorvezető – Demcsák Zsuzsa és Szabó Dóri – a meghívott vendégekkel (Sipos Tomi, Varga Viktor és Lotfi Begi) az nlc.hu cikke szerint. 

Nap mint nap előítéletekkel szembesül Demcsák Zsuzsa a férje kapcsán

Fotó, címlapkép: YouTube/TV2

Demcsák Zsuzsa ennek kapcsán árulta el, neki meg kell küzdenie a hétköznapokban az előítélettel, mert férje fiatalabb nála.

Igenis vannak olyan társadalmi előítélek akkor, ha egy férfi a fiatalabb egy kapcsolaton belül, amivel én is naponta szembesülök. A férjem fiatalabb nálam, és nagyon-nagyon sokszor megkapjuk, nagyon sokszor rákérdeznek, vagy egyáltalán ujjal mutogatnak ránk, vagy pedig a hátunk mögött

– vallotta be a műsorban.

Lotfi Begi a cikk szerint erre azt jegyezte meg, hogy nem is látszik rajtuk a korkülönbség.

Nem látszik, de akkor is az emberek vagy tudják, vagy van olyan helyzet, hogy amikor látszik esetleg, hogy ő fiatalabb nálam jóval. És az előítéletek nálunk többszörösek. neki a bőrszíne miatt is, meg amiatt, hogy fiatalabb. És folyamatosan megkapjuk. Nagyon érdekes volt ezzel szembesülnöm.

Varga Viktor arra kérdezett rá, hogy hol szembesül ezekkel az előítéletekkel a műsorvezető.

Nem a kommentekre utalnék. Még baráti társaságban is ezt elfogadottá kellett tenni, nem jött ez magától. Nincs mindenkiben tolerancia. (…) Ül a férjem a fiam mellett, és megkérdezik, hogy melyik a férje pontosan. Volt ilyen is

- mondta el Demcsák Zsuzsa.

Forrás: nlc.hu

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
...ne add fel ribanc, amig kitünő az orálisod...ugyanis ezért vett el !!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.