Gáspár Győző nagyobbik lánya azért fordult a nagy nyilvánosság felé, hogy erőt adhasson azoknak, akik bántalmazó kapcsolatban élnek. Pár napja feljelentette exét a rendőrségen.

A Blikk cikke szerint Gáspár Evelin exe nem tud abba beletörődni, hogy a lány két hónapja szakított vele, ezért most intim fotókkal próbálja zsarolni a volt barátnőjét. 

Intim fotókkal zsarolja volt barátja Gáspár Evelint

Fotó, címlapkép: YouTube/TV2

Gáspár Evelin feljelentést tett a rendőrségen, de a nagy nyilvánossághoz is fordult a lapon keresztül.

Tavaly januárban jöttünk össze, és bár végig voltak gondok, karácsony előtt kiderült, hogy a volt barátnőjével levelezget. Akkor azt mondtam neki, egyetlen esélye van, ha elrontja, vége. Pár nap múlva úgy megbántott, hogy kiadtam az útját, de ő ezt nem fogadta el. Idejött a házunkhoz, megvárt, de nem egy csokor virággal, hanem durva szavakkal próbált rávenni: kezdjük újra. Sőt, egyszer még a szélvédőmet is betörte

- mesélte el a lapnak a kapcsolatukat Gáspár Evelin.

A férfinak a cikk szerint ez sem volt elég, telefonon és üzenetekben zaklatta a lányt, aki letiltotta, így a férfi a rokonai telefonján keresztül próbálta elérni volt kedvesét, de ez sem jött össze. 

Korábban titokban, a tudtom és beleegyezésem nélkül készített rólam fotókat. Például ahogy zuhanyzok, vagy amikor a WC-n ültem. Persze, ezek kiderültek, és többször megkértem, hogy törölje ezeket a képeket, ám nem tette meg. Szerintem már akkor is az járt a fejében, hogy ezekkel fog zsarolni

- mondta el a Blikknek Gáspár Evelin.

Gáspár Győző celeb nagyobbik lánya azt is elmesélte a lapnak, hogy a volt barátja pár napja az internetre is feltöltötte a fotókat, és bár gyorsan törölte onnan, így is rengete emberhez jutott el. Ennek ellenére még mindig zsarolni próbálja Gáspár Evelint, de megpróbálta eladn is a fotókat, darabját 50 ezer forintért.

(...) Hazugságokat terjeszt rólam, hogy leszbikus vagyok, drogozom, sőt, árulom is a kábítószert. Nem elég, hogy hónapok óta verbálisan és érzelmileg is bántalmaz, miután a hétvégén elmentem a rendőrségre és feljelentettem zaklatásért, az egész családja idejött és botrányosan viselkedtek, üvöltöttek, kiabáltak. Nagyon megijedtünk. Megfenyegettek, hogy vonjam vissza a feljelentést, és hogy gondolkozzak el, hogy jobb lenne nekem is, ha felhagynék a celebléttel, visszamennék a fiúhoz és gyereket szülnék neki, de hát erről szó sem lehet. Látni nem akarom többé!

- foglalta össze a helyzetet Gáspár Evelin, aki azért döntött úgy, hogy a nagy nyilvánosság előtt is beszámol a történetről, mert ezzel szeretne erőt adni azoknak, akik bántalmazó kapcsolatban élnek.

Én is sokáig féltem, nem akartam, hogy kikerüljenek a fotók, hogy megalázzanak, de már nem félek senkitől! Ha kell, én teszek ki meztelen képet magamról, nem engedem, hogy ezzel zsaroljanak vagy így próbáljanak meg sarokba szorítani

- tette hozzá.

A Blikk cikke szerint Evelin szülei is megdöbbentek az eseten, Győzike a következőket mondta a lapnak:

Nagyon féltjük a lányunkat, mert aki ilyenre képes, ki tudja, még meddig megy el. Mindent megteszünk azért, hogy megvédjük, nem engedjük, hogy bárki bántsa őt. Ha még egyszer idejönnek balhézni, annak jogi következményei lesznek. Ha kell, a lányomért harcolok, ha kell, tűzbe megyek érte, mert ez mindennek a teteje.

A Blikk megkérdezte dr. Szilágyi Roland ügyvédet (aki az ügytől független), aki szerint súlyos következményei is lehetnek a férfi tettének, ugyanis zaklatásért alapesetben egy évig terjedő szabadságvesztést lehet kapni. A fotók engedély nélküli használata és eladása ugyancsak büntetőjogi kategória, de polgári peres eljárást is lehet emiatt indítani, ahol kártérítést és sérelemdíjat is lehet kérni, aminek a nagysága milliós lehet.

Forrás: Blikk

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
@Namely: 11.36: A zsebhokizásra gondoltam. a nővel való szex helyettesítését. Amit persze nem muszáj zsebredugott kézzel művelni, de elterjedt kifejezés ez és hogy egy társaságban röhejes az, akinek a neveltetéséből hiányzik az a rész, hogy nem állandóan zsebredugott kézzel kellene fel-alá járkálni. És ez egy fontos pozíciót betöltőnél még feltűnőbb.
Ezt próbáltam jelezni, az idézőjellel egy kissé még nyomatékosítani és kiemelni is.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Ezt már leírtam, de a véleményem nem változott. Intim fotó (lesifotó kivételével) csak arról készül, aki hagyja. Aki olyan képet csinálHAT, akkor az már döngetheti a fotó alanyát. Akkor minek a fotó? Dugja és kész.
Ha nem tudja vagy nem hagyja a csaj, akkor csak ""orbánozáshoz"" kell a fotó? Ahhoz az interneten ennél a csajnál százszor jobbakat talál.
Egyébként megérdemli, már sok ilyenről hallhattunk. Ő is. És az okos a más kárán, ez a buta liba a pasija ""kárán"" okul.
nezelodo
Így van az amikor nem gondolja meg az alany, kivel gyűri a lepedőt, és ráadásul a saját fajtájából választ állítmányt!
volvós
romaribanc fotója valamelyik bordélyházban készült ???
NKF
Ugyan,felhajtás az egész!Nekik mindegy csak szerepeljenek valahol,levetkőzött,nem
vetkőzött,ki nem szarja le.Már hiányzik a nagy "showmen" az apjuk,mi szar van vele?
Namely
@namihami: " Intim fotó (lesifotó kivételével) csak arról készül, aki hagyja."
:D a lesifotók készítése egy külön szakma, de amatőrök is egész profin művelik, ha ostoba a delikvens. Ha némítod, akkor akár sorozatban is fotózhatsz.
"Aki olyan képet csinálHAT, akkor az már döngetheti a fotó alanyát. Akkor minek a fotó?"
Rengeteg ostoba liba hagyja magát fotózni a kan által, amely képek aztán a neten landolnak.
"Ha nem tudja vagy nem hagyja a csaj, akkor csak ""orbánozáshoz"" kell a fotó?"
Ez a mondat nekem magyarázatra szorul. Mi az az "orbánozás"?
1984
@NKF: A vessző és a pont (meg a felkiáltójel és a kérdőjel) után hagyjál szünetet, NiKotinFüggő
Málna
@Szeparepa2: Talán két hónapja vallottál itt többek között arról is, hogy csúnyán el vagy hízva. Elfelejtetted? Én nem.
levarosbukta
@Szeparepa2: Teljesen mindegy minek nevezed, és teljesen mindegy kiről van szó, teljesen mindegy miért és hogyan készültek a képek aljas viselkedés közkincsé tenni, főleg ha a volt barátnőről van szó!
namihami
@Namely: 11.36: A zsebhokizásra gondoltam. a nővel való szex helyettesítését. Amit persze nem muszáj zsebredugott kézzel művelni, de elterjedt kifejezés ez és hogy egy társaságban röhejes az, akinek a neveltetéséből hiányzik az a rész, hogy nem állandóan zsebredugott kézzel kellene fel-alá járkálni. És ez egy fontos pozíciót betöltőnél még feltűnőbb.
Ezt próbáltam jelezni, az idézőjellel egy kissé még nyomatékosítani és kiemelni is.
1984
A legrosszabb rémálmom is szebb, mint Gáspár Evelin.
Ha megosszák Gáspár Evelin intim fotóját, feljelentem őket kiskorúak veszélyeztetése miatt!
1984
Kivel költöznék közös albérletbe, Freddy Kruegerrel vagy Gáspár Evelinnel?
Hát persze, hogy Freddy Kruegerrel !!!
Ez nem is kérdés.
levarosbukta
@Szeparepa2: Amit írsz az mind csak feltételezés, fogalmad sincs semmiről sem.
Namely
@namihami: :D
"sajna" ennyit nem nézem Orbánt, hogy ezt megfigyeljem :D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.