Friderikusz Sándor új műsorában, az Életünk történetében tört el a mécses.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Istenes Bence (@benistenes) által megosztott bejegyzés

Az ismert műsorvezető csak nagyon ritkán nyílik meg annyira, mint ebben a műsorban. Istenes édesapja kapcsolatáról beszélt, és amikor Friderikusz rákérdezett a dologra, a műsorvezető nem bírta könnyek nélkül.

Bencét azért érintette érzékenyen a téma, mert a köztük lévő apa-fia kötelék koránt sem olyan erős, mint amilyenre vágyna. Bencét az édesanyja nevelte fel, középiskolai éveit pedig apjától távol, Németországban töltötte, viszonyuk pedig ezután sem rendeződött. Ennek okát leginkább abban látja, hogy nem töltenek elég időt együtt. A beszélgetés során el is sírta magát.

„Pontosan azért érint meg ennyire, mert a fiaimon látom, hogy mennyire fontos vagyok nekik, hogy mennyire én vagyok az ő hősük és a velük való kapcsolat hozza ezt ennyire fel bennem. Szeretném máshogy csinálni”

– mondta el Istenes Bence a műsorban.

Forrás: Femcafé

Címlapkép: Istenes Bence/Instagram 

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Megint egy fantasztikusan jó műsor volt, megható, emberi. Friderikusz egyszerűen zseniális persze kellett hozzá egy nagyon őszinte pár. Kellemes meglepetés volt a pár, nagyon szerethetők.
Állandóan azt hangoztatják, hogy nincs igényünk ilyen műsorokra. Pedig van az ilyen színvonalas beszélgetésekre. Többször meghatódtam és megint beigazolódott számomra, hogy amit otthonról kapunk és hozunk mennyire fontos, mennyire befolyásolja az egész életünket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.