Ki hinné, hogy az ország egyik legismertebb, legrutinosabb műsorvezetője, a 47 éves Liptai Claudia, a mai napig szorong a felvételek előtt. És mint sokan mások, ő is családjára támaszkodik, ha lelki támogatásra van szüksége, nyilatkozta a Blikknek.

Liptai Claudia őszintén vallott régi szorongásairól és az önbizalomhiányról

Fotó: YouTube/TV2

A tévés hazánk egyik legsikeresebb és legkeresettebb műsorvezetője, 2009-ben dögös fotók is készültek róla a nyuszis magazinba, férjével, Pataki Ádámmal együtt eredményes céget építettek fel az elmúlt években. Úgy tűnik, a színésznő bármibe kezd, sikeres lesz: a Pataki cuki, a színházi show-k, a sorozatbeli szereplései is pozitív visszajelzést kapnak, ezért is meglepő, hogy Claudia megsúgta, a harsány, vagány fellépés érzékeny hölgyet takar, akinek sokszor nincs kellő önbizalma.

Az élet egyik legfontosabb eleme az önbizalom és az önazonosság. Utóbbi szerintem a sikerem titka. Az önbizalom pedig... Nos, mindig újra és újra sorba állok érte, de olyan, mintha soha nem kerülnék sorra, vagy elfogy, mire odaérek

– fogalmazott öniróniával a Blikknek Liptai.

Persze lehet, hogy ez így is van jól. Mert így, hogy nincs elég önbizalmam, segít, hogy objektív legyek önmagammal, sőt néha talán túl kritikus is. Fontos, hogy a férjem és a barátaim próbálnak szebb tükröt is mutatni, hogy időnként máshogy tekintsek magamra.

Az RTL Klub szerdán induló a Nagy szám című riportfilmsorozatában a tévés tőle szokatlan módon ismét énekel, mégpedig egy számára meghatározó dalt. Pedig Claudia tavaly csak hosszas vívódás után vállalta el az Álarcos énekesre szóló felkérést is, akkor úgy nyilatkozott a Blikknek, a szerepléssel lelke egy része gyógyulhat most meg, egy olyan seb, amely negyven éve nem forrt be. Bár mindig szeretett volna énekelni, mégis volt benne görcs, ám a műsornak hála megszűnt a szorongás. Ezúttal pedig fiának, Marcinak köszönheti, hogy újból énekelt.

Bár azt nem árulhatom el, hogy melyik dalt hallhatják a nézők, azt elmondhatom, a kisfiam az oka. Ezzel kapcsolatban Marci adott nekem önbizalmat, miatta merek újra énekelni.

A színésznő régi, fájó emlékeket is felidézett az interjúban.

Egyszer egy játszótéri balesetben eltörtem az orromat. Fura érzés volt, mert nem fájt, csak melegséget éreztem, a barátnőm arca árulta el, hogy baj van. Érzéstelenítés nélkül tették helyre a kórházban, úgy, hogy egy fémdarabbal visszarántották – emlékezett vissza a fájdalmas pillanatokra a színésznő. – Az is azért történt, mert meg akartam mutatni, hogy menő vagyok. Szerintem a bizonyítási vágy abból adódik, hogy ha az embernek nehezebb a gyerekkora, akkor túlkompenzál. Bezárkózik vagy nagyon harsány lesz. Én az utóbbit választottam, később ebből adódott szinte minden problémám és balesetem.

Hiába a rutin, a lámpaláz még mindig gyötri a műsorvezetőt.

Bármilyen hihetetlen, hiába van Liptai Claudia mögött óriási műsorvezetői rutin, a Blikknek korábban elárulta, folyamatosan szorongott az adások előtt.

Akkor is izgultam, amikor mindennap vezettem műsort. Érzem, hogy ilyenkor hevesebben dobog a szívem, kitágul a pupillám, mint a versenylónak, amikor a karámban van és mindjárt kiengedik. Igaz, akkor talán még az a ló azt gondolja, hogy nem tudja majd megfutni azt a kört, de aztán mégis. Én is azt érzem, hogy amikor bekapcsol a piros lámpa, felgördül a függöny, megszólal a zene, akkor egyszer csak valahogy a helyére kerülnek dolgok.

Forrás: Blikk

Címlapkép: YouTube/TV2

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

NKF
Én is őszintén,menjen már a búsba!
ila51
Azt nem értem , hogy a Tanárban hogy sikerült olyan tramplira retusálni
jesz
@ila51: hát sajnos nem kellett retusálni...ilyen terebélyes asszonyság lett( a testbeszédéből látni, hogy ez feszélyezi, de kell a pénz, meg kell csinálni)

..höhö... retusálni... ez jó..
Nyírfa
Annyira tehetséges. Első lehetne a drámai színésznők között. Ne hagyja a szakma elkutyulódni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Itthon - 2021. April 15., 15:18
Mínusz 5 fok is lehet a hétvégén
Szórakozás - 2021. April 15., 13:36
Meghalt Delhusa Gjon menye
Szórakozás - 2021. April 15., 12:48
Oltás után kapta el a koronavírust Tóth Vera