A Blikk azt állítja, hogy birtokukba került egy fotó arról, hogy dr. Szlávik János rokonai Dubai-ban nyaralnak.

Blikk: Szlávik János lánya Dubajba utazott nyaralni, miközben itthon tombol a járvány

Fotó: Pixabay

A fotót ugyan nem hozták nyilvánosságra, de a lap azt állítja, hogy a koronavírus-járvány elleni küzdelem egyik fő arca, dr. Szlávik János lánya elutazott nyaralni a távoli országba.

A lap hozzátette, hogy a külföldi utazás ugyan nem tiltott, ám nem lehet elmenni amellett, hogy a Dél-pesti Centrumkórház infektológus főorvosa épp a koronavírus-járvány elleni küzdelem egyik fő arca.

A lap szerint ez azért furcsa, mert február második felében az orvost a vakcina és az utazás témájában kérdezték a Weco-Travel webináriumán. 

Akkor azt mondta, hogy a koronavírus miatt nyárra még nem venne repülőjegyet. A határok megnyitásáról pedig úgy vélekedett, hogy a járvány elején még bízott benne, hogy nyárra rendben leszünk, később már úgy látta, hogy esetleg nyár végéig is elhúzódhat a krízis.

De most teljesen el vagyok bizonytalanodva, inkább őszre teszem a nyitást, még nem vennék repülőjegyet nyárra

– mondta februárban a webináriumon. Alig pár napja pedig arról beszélt: elképzelhetőnek tartja, hogy szigorítani kell a koronavírus-járvány elleni védekezés miatt hozott intézkedéseken, mert a koronavírus mutációi miatt egyre többen fertőződnek meg, és kerülnek kórházba. Ezt ma meg is lépte a kormány.

Forrás: Blikk
Címlapkép: Pixabay

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
Ez sok kérdést felvet, pl az oltottsággal kapcsolatban.
Nyírfa
Magyarország elnyerte a hitelességi deficit legmagasabb fokozatú jelvényét.
vitriol
Ha nem a blikk fizette Szlávik lányának nyaralását, akkor nem értem, hogy mennyiben érinti őket a dolog? Ha azért írtak róla, mert a bulvárhírek a lap kompetenciája, akkor derítsék ki, melyik kormánytag repked éjjelente magángéppel és hová? Ez jobban érdekelné az olvasókat!
Eladott Ország
@Horizont: ma, 12:24 ☻" A diktatúra gördülékeny fenntartása érdekében, Orbán Viktor és hűséges kispajtása, Szijjártó Péter elröppentek Bledbe hirdetni a virágzó magyar demokráciát, és ha már ott voltak, mindjárt szemléltették is, hogyan működik a gyakorlatban. Miután az ország legdemokratikusabb és legvallásosabb konzervatív majdnem-ügyvédje (soha nem szerezte meg a szakmához szükséges képesítést) kihirdette az ő népének, hogy ne lődörögjenek az Adrián, hanem húzzanak a Balatonra, mert kell a pénz a pereputtynak (jó, nem így mondta, hanem a hazafias érzelmekre építette a családi bugyellárist), elhúzott vitorlázni az Adriára. Az őt kísérgető külügyminiszter szintúgy, csak ő le is bukott, mert a korrupción kívül nincsen magyarázat arra, hogy került csapatostul a közpénzből hízó (oligarcha? stróman?) jachtjára. Azóta azt üvölti ő is, az udvari cselédség is, hogy de Petikének joga van a családi nyaralásra (ezt soha, senki nem vonta kétségbe), üldözik őt a libsik."
division
"A Blikk azt állítja...A fotót ugyan nem hozták nyilvánosságra..."
Azért harapnak ilyenkor a Fidesz ellenesek, bezzeg ha itt nem Szlávik szerepelne hanem valamelyik ellenzéki képviselő, máris azt írnák, ugyan, Blikk...
balos
@division: Nézd!A tükörben a hülye is hülyének látszik!Vágod?
cikicakk55
Szlávik szégyene az orvostársadalomnak. Még az igazán orvosok a belüket kidolgozzák,addig ez a Fidesz doktor jártatja a száját és felelőtlenségeket állít. nagy részt pont a Fidesznek és a Szlávik féle Dr. Mengeléknek köszönhetjük,hogy az országban nagy a vakcina ellenesség.
Eladott Ország
@cikicakk55: Merkely Béla kardiológus ismét megszakértette a járványhelyzetet, és abban maradt magával, hogy lesz második hullám, de leginkább a franc tudja, mikor. Azt is elmondta ő a szájával, hogy a vírusnak nem használ a nyári nagy meleg, bár kimondottan meleg klímájú országokban erősen pusztít a kórság, de az azért van, mert azok ott elbújnak a légkondival hűsített lakásaikba, ahol megtalálja őket a betegség, mi bezzeg nem klímázunk, ezért alig van megbetegedés. Véleményem szerint kissé kilóg a sorból pár ország, például Románia, de említhetjük Spanyolországot is, ahol őrült tempóban tejed a vírus, holott aligha klimatizált lakásokban ücsörögnek az emberek.
cdn.shortpixel.ai/client/to_webp,q_lossy,ret_img,w_600/https://kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2018/02/%C3%A1tad.jpg
A látszat ellenére a fotó szereplői nem egy női klotyó átadásán szabdalják a nemzeti madzagot, pedig ez lenne a logikus.
a Semmelweis Egyetem honlapjára felkerült tájékoztatón, ezt a készüléket nem annyira gondos kormányunk vásárolta, mint amennyire a G. E. (General Electric) adta tesztelni.
Merkely Béla ( enyhe maláji beütéssel) a megmondhatója annak, mikor lesz második hullám, hol tart a vakcina fejlesztése, mit tudunk jelenleg a vírus viselkedéséről. Az a gyanúm, ő éppen annyira nem szakember ebben, ahogy az ország legjobb nőgyógyásza vagy fogorvosa sem szakember. Gondolom, az új EMMI minisztert láthatjuk és be akarják vezetni a piacon, mielőtt bejelentik, mégis kínos, hogy ennyire hülyének néznek egy egész országot.
Málna
Esküszöm, nem értem, miért kell írni a semmiről.
Málna
@Szeparepa2: Ha nem olvasol, akkor végképp nem értem, miért zavarlak ennyire...:-)
NKF
Talán meg kellene kérdezni dr Szlávikot ?A Blikk nem igazán "Igazmondó Tóbiás"
Olyan kb. mint a németeknél a Bild zeitung!
Yoda69
Mintha orban luxus magangepe a napokban Dubaiban jart volna. Gondolni se merek olyanra, hogy a NER az adofizetok penzen repteti a fo-virolugus lanyat.
istván irén
Biztos telt neki rá apuci jó lóvét kaphatott " szakvéleményéért"
CsipkeRózsa
Nem mindegyik lány fogad szót az apjának. Az apa biztosan lebeszélte róla.
CsipkeRózsa
@Eladott Ország: A női WC előtt vágják el a szalagot.
gina
Lefizetett OV mocskos rühes kutyája olyan gerintelen, mint Cilike
1984
Minden fideszes nyaloncnak meg van az ára. Pont Szlávik "lepukkant mulatós zenészre hajazó" Jánosnak ne lenne meg az ára?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.