Bár általánosan egyelőre nem tették kötelezővé az FFP2 maszkok használatát, már van olyan intézmény, ahová csak ezzel szabad belépni hétfőtől.

Harmadik hullám: Majka dühös, elküldött pár embert a büdös pics.-ba
Fotó: Facebook/Majka

Mindenesetre komolyan megnőtt a kereslet a speciális védőeszközök iránt, többek között Majka is böngészgette a netet. Majd meglátta, mennyibe kerül 50 darab, és éktelen haragra gerjedt:

„Vajon ezeket mennyire lehetne elküldeni a büdös pics.ba?”

- tette fel a költői kérdést a rapper.

Vajon ezeket mennyire lehetne elküldeni a büdös picsaba ?

Közzétette: Majka – 2021. március 5., péntek

Majka még tavaly átesett a fertőzésen, meg is szenvedte az egyszemélyes kórtermében.

Forrás: Blikk

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
division
@Pálinkás Pál: Ezt tudom, de az emberek zöme a kézzel varrott maszkokban is képesek voltak akár napokig is járni, vagy a 70 forintos sebészi maszkban. Amennyiben csak te használod, felveheted újra, ahogy sokan fel is fogják, sőt abban is biztos vagyok, hogy kopásig használják majd sokan.
Pálinkás Pál
@division: ez így lesz...magyarul semmi értelme...ahogy az én legalább féléves sebészi maszkomnak sem...ami ott figyel a kesztyűtartóban...ha ritkán be kell mennem valami boltba...de énszerintem ökörség,tehát nálam belefér..
division
@Pálinkás Pál: Lakott területen is fel kell tenned most már, valahogy csak kibírod:-)
Pálinkás Pál
@division: nos...majdnem 190cm magas vagyok, közel 130 kiló, nem sörhas...és kopasz...szerinted hányan fognak szólni hogy nincs rajtam a maszk, amikor kiszálok a kocsiból?
division
@Pálinkás Pál: A rendőrt nem fogja meghatni a magasságod meg a súlyod sem. A járókelők valószínűleg nem szólnak, tartanak a nagy darab skinheadektől:-)
Pálinkás Pál
@division: elárulok neked valamit...a rendőr sem kóstolgat általában...ahhoz nagyobb dolog kell ,minthogy nincs rajtam maszk...de nem is ez a lényeg...ahogy ma elnéztem az embereket az utcán...jórészük beleszarik a maszkos marhaságba..pedig ahol lakom ott november óta kötelező...ezzel az új rendelkezéssel a kisfalvak,községek szívnának..de ugye te is tudod hogy bizonyos falvakban még kocsmába is mehetsz

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.