Bár általánosan egyelőre nem tették kötelezővé az FFP2 maszkok használatát, már van olyan intézmény, ahová csak ezzel szabad belépni hétfőtől.

Harmadik hullám: Majka dühös, elküldött pár embert a büdös pics.-ba
Fotó: Facebook/Majka

Mindenesetre komolyan megnőtt a kereslet a speciális védőeszközök iránt, többek között Majka is böngészgette a netet. Majd meglátta, mennyibe kerül 50 darab, és éktelen haragra gerjedt:

„Vajon ezeket mennyire lehetne elküldeni a büdös pics.ba?”

- tette fel a költői kérdést a rapper.

Vajon ezeket mennyire lehetne elküldeni a büdös picsaba ?

Közzétette: Majka – 2021. március 5., péntek

Majka még tavaly átesett a fertőzésen, meg is szenvedte az egyszemélyes kórtermében.

Forrás: Blikk

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
aha..és miből gondolják hogy egy eldobható.. ajánlás szerint csak 8 órát használható szart , ennyi pénzért cserélgetni fognak az emberek szabály szerint???elméletileg ezek egyszer használatosak...ergo legalább harminc darab kéne egy hónapra,és akkor nagyon keveset mondtam...innentől lehet számolgatni!!! kicsit belehülyült a világ a covid -bizniszbe... a marhák meg vevők rá!!
simmering73
Kész képregény ez az ürge. Egy okádék. A pofája is.
istván irén
Ennek a rohadék kormánynak ingyen kellene osztania a maszkokat hiszen a mi adónkból él ez a rohadt csürhe ránk is fordíthatna belőle valamennyit úgy mint más országokban lenni szokott
division
@Pálinkás Pál: 700 ft/db nálunk a patikában. Nem összeg érte egy hónapra. Egy havi cigi ára mennyi is akut dohányosoknál?
Pálinkás Pál
@division: az napi 1 db -al is 21 000 Ft..bizonyára akiket kibactak a munkából ,meg akik nem kapták meg a bértámogatást, ilyen marhaságokra fogják költeni azt a keveset ami van nekik...,igaz???
division
@Pálinkás Pál: Ez igaz, na de akikről te beszélsz azok otthon vannak, hol használják napi 8 árán a maszkot? Elmegy a boltba legyen napi 1 óra, és még sokat is mondtam. A maszk meg nem marhaság, de mindegy.
Pálinkás Pál
@division: a 8 óra az a max felhasználhatósága...tehát 9 órát nem hordhatod de hivatalosan 2-szer sem veheted fel..teljesen mindegy hogy 20 perc, vagy 5 óra után veszed le...újra nem használhatod a hivatalos utasítás szerint.
division
@Pálinkás Pál: Ezt tudom, de az emberek zöme a kézzel varrott maszkokban is képesek voltak akár napokig is járni, vagy a 70 forintos sebészi maszkban. Amennyiben csak te használod, felveheted újra, ahogy sokan fel is fogják, sőt abban is biztos vagyok, hogy kopásig használják majd sokan.
Pálinkás Pál
@division: ez így lesz...magyarul semmi értelme...ahogy az én legalább féléves sebészi maszkomnak sem...ami ott figyel a kesztyűtartóban...ha ritkán be kell mennem valami boltba...de énszerintem ökörség,tehát nálam belefér..
division
@Pálinkás Pál: Lakott területen is fel kell tenned most már, valahogy csak kibírod:-)
Pálinkás Pál
@division: nos...majdnem 190cm magas vagyok, közel 130 kiló, nem sörhas...és kopasz...szerinted hányan fognak szólni hogy nincs rajtam a maszk, amikor kiszálok a kocsiból?
division
@Pálinkás Pál: A rendőrt nem fogja meghatni a magasságod meg a súlyod sem. A járókelők valószínűleg nem szólnak, tartanak a nagy darab skinheadektől:-)
Pálinkás Pál
@division: elárulok neked valamit...a rendőr sem kóstolgat általában...ahhoz nagyobb dolog kell ,minthogy nincs rajtam maszk...de nem is ez a lényeg...ahogy ma elnéztem az embereket az utcán...jórészük beleszarik a maszkos marhaságba..pedig ahol lakom ott november óta kötelező...ezzel az új rendelkezéssel a kisfalvak,községek szívnának..de ugye te is tudod hogy bizonyos falvakban még kocsmába is mehetsz

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.