Nem jó a környék közbiztonsága.

Az Insta-sztorijában számolt be arról Vajna Tímea, hogy rettegve lép ki lakása ajtaján, ugyanis bár jó környéken él Los Angelesben, az utóbbi időben megszaporodtak a rablások és lövöldözések a környéken.

Vajna Tímea rettegve éli mindennapjait

Fotó, címlapkép: YouTube/TV2

A Ripost cikke szerint a legutóbbi incidens pont abban az étteremben történt, ahová Vajna Tímea is sokszor jár.

Fényes nappal egyszerűen lelövik az embert egy Rolex óráért Beverly Hillsben. Ebben az étteremben én is voltam már többször. Az egyik legforgalmasabb helyen van, tele térfigyelő kamerával. Hihetetlen. Na meg Lady Gaga kutyasétáltatója is... Szörnyű, és szerintem ez csak egyre rosszabb lesz. (...) Beverly Hillsben sem lehet járkálni, mert az emberben félelmet keltenek a csoportokban mászkáló, szétfüvezett, kapucnis alakok, akiket a maszk miatt meg sem lehet később találni

- mondta el Vajna Tímea az Insta-sztorijában.

Forrás: Ripost

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Jöjjön haza, tudok fedelet biztosítani számára biztonságos környzetben, ugyanis a mi utcánkban majdnem minden házban özvegy asszony lakik.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
moareka
Miskolcon nem lőnek, ott kellett volna maradni!
lusta
@solidedge: Miskolci lévén elég lenne, ha Lyukóvölgybe kimenne.
babp1982
Erről csak egy szám jut az eszembe " bum a fejbe,, :-)))
Lepényleső
Költözhetne K.barcikára,Ózdra,vagy bárhová ez országba,- biztonságba?
Qqberci
Ilyen lófejjel én ki se mennék az utcára...
karma1
@volvós: Tudod, ezt a mesterseges hisztiket marhara nem csipem! Eltem Hollywood kozeleben, es szamtalanszor athajtottunk Beverly Hills-en, - ami egyebkent nem akkora durranas, mint amit csinaltak belole. De ott nem tudsz megallni, - ha nem b.hills-i lakos vagy - es kolbaszolni abban az egy-ket puccos szalon kirakataban, mert a rendor nagyon baratsagosan bar, de olyan sebesseggel tessekelne vissza az autodba, hogy csak na! Szoval ha nem tud megvenni szemelyi vedelmet, akkor menjen a mexikoi paradicsomba, vagy egy condo-ba, ahol a szomszed is atszaladhat hozza segiteni barmikor, de a rendor kb. 2 percen belul van ott. Nem kell ez a rinya, kurvara nem all neki jol! (Ez SE)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.