Erről maga számolt be Oprah Winfreynek adott interjújában. Férje, Harry herceg arról beszélt az interjúban, hogy csapdába esett a királyi családban, ahonnan a felesége segítségével tudott kiszabadulni.

Meghan Markle-nek a brit királyi család tagjaként érzett magány és intenzív ellenőrzés miatt öngyilkossági gondolatai voltak, miután összeházasodott Harry herceggel – erről maga a sussexi hercegnő számolt be az Oprah Winfreynek adott vasárnapi interjújában.

Meghan Markle-nek öngyilkos gondolatai voltak a királyi ház intenzív ellenőrzése miatt

Harry herceg és MEghan Markle 2017-ben

Fotó, címlapkép: wikipedia CC BY 2.0/Mark Jones

"Egyszerűen nem akartam tovább élni. És ez egy nagyon világos, valós és félelmetes állandó gondolat volt a fejemben" – emelte ki Meghan a CBS amerikai televízió műsorában.

Kifejtette: a királyi család tagjainak elmondta, hogy segítségre van szüksége mentális állapota miatt, de nem kapott tőlük támogatást, úgy vélekedtek, hogy ártana az uralkodóház hírnevének, ha kórházba kerülne.

Az afroamerikai anyától származó volt színésznő azt is elárulta, hogy amikor terhes volt a most csaknem 2 éves fiával, Archie-val, a királyi családban téma volt, hogy milyen sötét lesz a születendő gyermek bőrszíne. Szerinte a faji kérdés is közrejátszhatott abban, hogy közölték velük: a gyerekük nem kapja meg a herceg címet.

Arra a kérdésre, hogy mire számít a brit királyi udvartól, miután elhangzik a mostani interjú, Meghan azt válaszolta: azok után, hogy az udvar "aktív szerepet vállalt a róluk szóló hamis híresztelések fenntartásában, nem várhatták, hogy továbbra is csöndben maradjanak".

Sussex hercege és hercegnője 2020 márciusában mondtak le királyi feladataikról, és jelenleg Kaliforniában élnek. Harry és Meghan távozását a királyi családból egy év után kellett volna felülvizsgálni. A Buckingham-palota már február 19-én megerősítette, hogy a pár nem tér vissza a királyi feladatokhoz, és Harry lemond tiszteletbeli katonai címeiről. Ez hivatalossá és véglegessé tette a házaspár elválását a királyi családtól.

Harry herceg az interjúban elmondta, hogy "csapdába esett" a királyi családban, amelyből Meghan segítségével tudott kiszabadulni. Hozzátette, egyedül nem lett volna képes lemondani királyi kötelezettségeiről. Szerinte feleségével mindent elkövettek annak érdekében, hogy jó kapcsolat alakuljon ki köztük és a királyi ház között. Úgy fogalmazott: soha nem hagytuk volna el a palotát, ha támogatták volna Meghant.

Sussex hercege arról is beszélt, hogy családja a tavalyi év elején – miután bejelentették távozásukat – minden anyagi támogatást felfüggesztett, ezért csak az édesanyjától, a néhai Diana hercegnőtől örökölt pénz segítségével tudták elhagyni Nagy-Britanniát. Harry úgy vélekedett, hogy anyja "nagyon dühös és szomorú lett volna, ha látja hogyan alakult mindez, de biztosan azt kívánná, hogy boldogok legyünk".

A Buckingham-palota a múlt héten bejelentette: vizsgálatot indítottak azzal kapcsolatban, hogy a sussexi hercegnő állítólag megalázóan bánt a királyi udvar személyzetével. A vizsgálat a The Times angol napilap cikke nyomán indult, amelyben azt írták, hogy a hercegnő ellen 2018 októberében – amikor Meghan és Harry herceg a Kensington-palotában lakott – panaszt tettek megalázó bánásmód miatt.

A lap a személyzet egy tagjának kiszivárgott emailjét is közölte, e szerint Meghan állítólag két személyi asszisztensét elbocsátotta és a személyzet egy harmadik tagjának bizalmát is aláásta. A Buckingham-palota közleményben reagált a The Timesban megjelent írásra. Úgy fogalmaztak: aggódnak a lapban megjelent állítások miatt, és személyzeti csoportjuk megvizsgálja a cikkben leírt körülményeket.

Forrás: MTI

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Klubtag
Ugyan, hagyják már ezt a nyavakygást, tudta mit vállal, vagy tudhatta volna - legalább is szegény néhai anyósa példájából.
Az angol királyi ház tagjának lenni nem egy népünnepély.
Klubtag
Egyébként pedig csak egy primitív, bunkó celeb viselkedik gőgös tiszteletlenséggel a "szolgálatára " kirendelt személyzettel.
Ahelyett, hogy megköszönné, hogy a ganét pucolják utána és megkímélik a legkisebb munkától is. Ilyet egy IGAZI Úr vagy Hölgy soha nem engedne meg magának...élek a gyanupörrel, hogy még egy jól nevelt, átlagos polgár sem...
Nyírfa
Színjátékot rendez a hölgy a házasságával teremtett helyzetből. Érdemtelennek érzem arra, hogy a királyi család tagja legyen. Sérelmezi, hogy a fiától elvették a hercegi címet, ami azt jelenti, hogy a születésével megkapta, de a szülei lépései miatt el is veszítette, vagyis nem szerepelhet a trón akárhányadik várományosaként. Azt a jövedelemforrást, amit a királyi ház érdekében vállalt feladatokért kaptak, értelemszerűen megvonta tőlük a királynő, szegény Harry kénytelen volt édesanyja örökségéhez nyúlni.
Se védelem, se pénz, se hercegi cím: mi lesz így velük? Meddig lehet megélni a mesedélutánokból, amelyekkel elárulja Harry a saját famíliáját. Gyenge, éretlen embernek érzem, az asszonya pedig a legrosszabbik arcát mutatja, az úrhatnám karrieristáét. Szerencsétlen párosítás, a kapcsolatuk kudarcra van ítélve.
cirip
@Nyírfa: Tulajdonképpen egyetértek veled, Harrayt kivéve.
Ill. igen, lehet, hogy gyenge és éretlen, de az az érzésem, ő az anyja halála után teljesen elveszett,magára maradt, támasz nélkül.Mármint lelkileg.,
Az anyja sem nyújthatott igazi lelki támaszt,, hisz maga is labilis volt és magányos. Már a megelőző események is traumatikusak voltak egy olyan kicsi gyereknek.
Ez a senkiházi r*banc nő meg menjen haza az ővéi közé, röhej egy ilyen a királyi háznál..):

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok