Véget ért a kapcsolata Zoltánnal.

A Blikk cikke szerint szakított szerelmével Vajna Tímea, a néhai Andy Vajna filmügyi kormánybiztos és producer özvegye. 

Szakítottunk

- közölte a lappal maga az érintett üzletasszony, ezzel pedig a szerelmi életére vonatkozó pletykákra és szóbeszédekre is reagált.

Szakított szerelmével Vajna Tímea

Fotó, címlapkép: YouTube/TV2

A Blikk szerint pár hete már tartotta magát a pletyka, hogy véget ért Vajna Tímea és Zoltán kapcsolata, és erről árulkodott az is, hogy eltűntek a közös fotók az üzletasszony Instagramjáról, sőt, Vajna Tímea egyedül töltötte a Valentin-napot is.

Többek szerint viszont stabil volt a kapcsolat, hiszen közös lakást kerestek Budán egy luxustársasházban és Zoltán csak az ügyintézés miatt hagyta magára az üzletasszonyt Kaliforniában.

Zoli saját magának vásárolta a lakást, és a lakóparkba költözött. A hagyatéki tárgyalás már lezárult ugyan, ám az állampolgárság és a cégek irányítása miatt Amerikában kell maradnom

- mondta el a Blikknek Vajda Tímea.

A lap szerint a milliárdos családból származó Zoltán (aki Andy Vajna jóbarátja volt) egy éve tűnt fel Tímea oldalán, sokan drukkoltak nekik, hogy összejöjjenek, ami végül meg is történt, de most véget ért a kapcsolat.

Mindent megtettek a kapcsolatukért, még a hálaadást is közösen töltötték Amerikában, de végül külön folytatják. Timi talán még nem áll készen egy új kapcsolatra, nehezen dolgozza fel Andy elvesztését. Persze a szakítás is megviselte, sokat fogyott, de az Amerikában élő barátai tartják benne a lelket

- mondta el a lapnak egy neve elhallgatását kérő, a pár életére rálátó informátor.

Forrás: Blikk

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Zoltán felpróbálta és felnyerített. Anyám én nem ilyen kancát akartam.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jesz
..similis simile gaudet..vagy mégsem? pedig mindkettő milliárdos.
simmering73
Zoltán felpróbálta és felnyerített. Anyám én nem ilyen kancát akartam.
namihami
A Szegény. Most itt áll egyszál mafa az élet viharában. Sehol egy barát vagy támasz a vészben.
solidedge
Zoltán szerencsés ember. Időben megmenekült. Egy pszichiátriai kezelés után el is tudja felejteni az együtt töltött idő rémségeit.
volvós
1255-ik " szerethető milliárdos " elhagyta az "üzletasszony " ( ÜTK) szopógép ringyót...időben, mig meg tudta menteni a vagyona nagy részét. Mikor pusztulnak el ezek a " celebek " pár éjszakás szexjelenet tudósításai mert már qrwára szappanopera ízű és gyomorforgatóan unalmas.
csipetke
Bakker! Annyi baj történik mindenfelé, ki kíváncsi rá, hogy mikor kivel jön össze, vagy épp megy szét valakitől ez a cafrinka? Valakinek nagyon bejön itt a propin ez az aranyásó luvnya, mert tolják mint a lopott bringát...
Clavigo
Valszeg,Zoltán felkajálta a kanca elől az össze kockacukrot...
moareka
Most balról kel fel a Nap...? Egy a lényeg, hogy nem jön haza a letelepedés miatt, drukkolok neki, kapja meg minél hamarabb, akkor talán már elfelejthetjük...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.