Az igazságügyi miniszter most a nőnapot választotta, hogy tovább ismételgesse a Fidesz egyik kedvenc vesszőparipáját, a "genderezést" – írja a 24.hu. Vagyis nem minden nőnek kívánt boldog nőnapot.

Varga Judit nőnap alkalmából beszólt a nőknekFoto: Instagram / @dr.varga.judit

Varga Judit Facebook posztban köszöntötte mindazon nőket, akik szerinte "valódiak" és azok is mernek lenni – osztotta meg a 24.hu.

Ez a nap különösen fontos egy olyan világban, ahol már bárki szabadon választhat a majdnem száz féle nem közül… Ezért ma én is köszöntöm a nőket, akik mernek valódi nők lenni.

Valóban nem lehetn könnyű dolga annak, akinek "majdnem száz féle nem közül" kell választania.

Forrás: 24.hu, Facebook

Címlapkép: Instagram / @dr.varga.judit

230 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Giovanni Alba
Akkor ide is. Tisztelet a nőknek! És egy idézet a wiki-ből. Talán még az agyatlan forgószél is ért belőle.
" A nőnap eredetileg a mai virágos, kedveskedős megemlékezéssel szemben munkásmozgalmi eredetű, harcos, a nők egyenjogúságával és szabad munkavállalásával kapcsolatos demonstratív nap volt: 1857-ben New Yorkban negyvenezer textil- és konfekcióipari munkásnő lépett sztrájkba a béregyenlőségért és a munkaidő csökkentésért. Manapság a különféle civil szervezetek ezen a napon világszerte, a nők elleni erőszak, a nőket érő családon belüli erőszak, a munkahelyi szexuális zaklatás, a prostitúció és az egyéb, a nők ellen elkövetett erőszak formái elleni tiltakozásuknak is hangot adnak."
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@verőce21: ezt a fölsöbbrendüségi tudatot ,vagy mi a szarnak nevezzem,ezt "imádom" benned,te kivakaródzott éhenkórász proli! :)
Giovanni Alba
@verőce21: ma, 09:39 Arról én nem tehetek, hogy te miket képzelegsz rólam. Írtam amit írtam, nagy része idézet, erre jössz fennhéjázón, hogy minden szava hazugság. Megkértelek, ott reklamálj, ahonnan az idézetet vettem, de nem, te csak engem köpködsz. Mondd, iszol te rendesen?
Térjünk vissza a tényekhez és a valósághoz.
Megkértelek, magyarázd el kategorikus kijelentésedet, miszerint a Nemzetközi Nőnap kommunista ünnep, de nem, elmagyarázni nem tudod, inkább terelsz, belekapaszkodsz mindenbe, megpróbálsz kioktatni. Felhívom figyelmedet, hogy az idézet nem lopás, ha kilátnál a szemedre borult ideologizáló homály mögül, láthatnád az idézőjeleket. Tényleg, tudod mit jelent az idézőjel? Keversz, kavarsz, árnyak ellen harcolsz. Tudod mit jelent a "szalmabáb érvelés"?
Tehát akkor, magyarázatot kérek, nem kioktatást.
csak úgy....
@Giovanni Alba: ne tessék már túl sokat elvárni egy fideszes pacienstöl, akinek az agyát az utóbbi 30 éven belül (minimum) 3 X -4 X átprogramozták ! mi örüljünk annak,hogy nem kaptuk el a kórságot!
verőce21
@Giovanni Alba: Ez a beszélgetés már rég nem a nőnapról szól - mint korábban is írtam már -, hanem a te irreleváns szövegértelmezésedből következő elbaszott életedről. (És ami valószínűen sokak életét is befolyásolta.)
Ez is hozzá fog járulni ahhoz, amikor majd magad ellen fordulsz.
Giovanni Alba
@verőce21: ma, 08:22 Kicsicsíra, Ez a beszélgetés már régen nem a nőnapról szól, ez igaz, viszont onnan indult, hogy tettél egy sommás kijelentést, miszerint a Nőnap kommunista ünnep. Szóvá tettem, magyarázatot kértem. Kaptam az égvilágon mindent, a magyarázatot kivéve. Pökhendien ki(be)jelentetted, hogy te mindent tudsz. Ezen jót mulattam, jól megjegyeztem, hogy majd a szomorú, szürke téli napokon legyen min nevetnem. Nem kértem tőled pszichológiai elemzést, nem kértelek szakmai életutam értékelésére, egyáltalán semmi mást nem kértem, mint meggondolatlan, ám annál határozottabb kijelentésed magyarázatát.
Értem én, hogy erre képtelen vagy, azt nem értem, hogy miért vitted el a polémiát ebbe az irányba.
Milyen álnéven írod a huszadrangú ponyvaregényeidet?
(papírkötés, tucatjával olcsóbb, az illusztrációk a szerző rajzai, minden ötödik vásárló szerencsesütit kap)
Esetleg valamikor, valahol, netán egy másik életemben ráléptem a tyúkszemedre, és ezért tölt el a gyűlölet minden gondolkodó emberrel szemben? Sajnálom kisherceg, lehet hogy virágzó fának képzeled magad, én akkor is csak gyökérnek és tuskónak látlak.
Ez van. Menj, ne nézz vissza, nem fogok integetni.
verőce21
@Giovanni Alba: Sok szerencsét kívánok az életedhez.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.