Harry és Meghan az Oprah Winfrey-nek adott interjújával. Erzsébet királynő állítólag válságstábot hívott össze, Harry apja pedig összeomlott írja a Life.hu.

Harry és felesége Meghan sok olyan dolgot osztott meg Oprah interjújában, mely rendesen felkavarta az állóvizet. Harry azt állította, csalódott édesapjában, aki egy ideig a telefont sem vette fel neki. Édesapjától már csak azért is várt volna több megértést, mivel régen hasonló dolgokon ment keresztül, mint most ő. Harry azt is hozzátette, még mindig nagyon szereti Károly herceget, de sokat kell még dolgozniuk azon, hogy helyrehozzák kapcsolatukat.

Károly herceg összeomlott Harry bejelentése után – cserbenhagyta az apját?
Kép:CBS

Károly herceg egyik barátja a Vanity Fair-nek elmondta:

A herceg már akkor kétségbe volt esve, mielőtt az interjút közvetítették volna.

Egy másik forrás szerint ez az interjú nem fog jót tenni a hercegi pár kapcsolatának a királyi családdal és valószínűleg az utolsó csepp a pohárban, ami Harry és Vilmos herceg viszonyát illeti.

Ugyanakkor Sarah Gristwood királyi szerző hozzátette:

Harry herceg számára nehéz lehetett ezeket kimondani és Károly számára nehéz volt ezt hallgatni . Most, éppen akkor, amikor Károly kezdett egy népszerűbb király lenni, mint azt valaha sejteni lehetett volna, ez egy nagy csapás a hírnevére. Hogy a fia úgy érezte, cserbenhagyta őt

Állítólag Károly és Vilmos herceg hétfőn azonnal tartott egy krízistárgyalást, miután megnézték az Egyesült Államokban adásba adott Oprah interjút. A szemtanúk szerint megdöbbenten és szomorúan hagyták el a királyi tárgyalót.

Forrás:Life.hu
Címlapkép:CBS

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Azért legalább Harry végig gondolhatta volna, mi tartozik ország - világra nyilvánosan a családi ügyekből, és mi az amit esetleg egy pszichológussal oszt meg, négyszemközt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
@Katalina62: @karma1: azért ez ennél sokkal bonyolultabb és egyszerűbb. Ez az amcsi nő még csak nem is Wallis Simpson! Igaz Harry sem lehetett volna sohasem uralkodó! De akkor is GB-ről van szó!
Borsó
@karma1: “ Harry nem egy hulyegyerek, mikor mar nagyobb volt, es az apja elvette nyiltan Kamillat felesegul, akkor mar azt is tudta, hogy az o gyerekkora csak az anyjatol volt szep, az apja mar akkor is kurvazott.”

Az anyja is keményen belecsapott a jóba. Nyilván te is hallottál a lovászról, a testőrről. Aztán szerelmes lett és elhagyta a gyerekeit. Tudta jól, hogy a válás azzal jár, hogy ott kell hagynia a gyerekeit, mégis megtette. Nők milliói kitartanak a házasságukban a gyerekeik érdekében, pedig ők nem is hercegnők, Diana ezt nem tette meg. Eközben az apjuk “csak” félrelépett, de nem vált el, hogy a gyerekeknek megmaradhasson az anyjuk. Most akkor ki is a rosszabb szülő? Nem azért volt érdekes Diana a sajtónak, mert hercegnő volt, hanem azért, mert ő volt az a hercegnő, aki elhagyta a gyerekeit egy férfi miatt.
Borsó
@Katalina62: “ Szerintem, Diana halála baleset volt, amit elkerülhetett volna! Nem kellett volna felelőtlenül, teljesen feleslegesen menekülni, a papradzik elől, kik arról akartak képet, ami nyílt titok volt!”

Saját lelkiismerete elől menekült. Ha megkérdezik tőle az újságírók, hogy nem érzi-e hülyén magát amiatt, hogy elhagyta a gyerekeit egy férfi miatt, arra válaszolnia kellett volna... hát inkább bújkált és menekült. Eközben a férje egész életében más nőt szeretett, mégsem küldte őt el soha, pontosan a gyerekeik érdekében, mégis róla terjedt el, hogy rossz ember és rossz szülő. Hát azt tudtad-e, hogy Diana már az esküvő előtt tudott erről a szerelemről, mégis úgy döntött, hogy inkább a csillogó élet és a sok pénz kell neki? És még egy apró érdekesség: Charles először Diana nővérének udvarolt. Azért mindez sokat elmond a “szívek hercegnője” jelleméről.

Ezek után, ha bárki azt bizonygatja, hogy Meghan ugyanolyan mint Diana, én azt felelem, hogy pontosan! Ugyanolyan számító szuka. Most, hogy nem adnak nekik több pénzt, elkezdtek mocskolódni és áldozatként feltüntetni magukat. Pont úgy, mint Diana tette, miközben szemérmesen hallgatott arról, hogy gyakorlatilag eladta magát pénzért, miközben ő is sűrűn félrelépett, csak ő nem egyetlen emberrel, hanem többekkel. Meghan két kézzel szórta a britek pénzét, aztán mikor világos lett neki, hogy vissza kell vennie magából, most hirtelen előadja az áldozatot. Eddig, amíg milliókat költhetett a britek adófontjaiból, eddig nem volt boldogtalan, de most, hogy elzárták a pénzcsapot, hát utólag mégis másként emlékszik a szentem. Színház az egész világ...
Borsó
@Horizont: “ Ha nem lett volna a Diana ügy még azt mondanám na-na. De annak fényében? ”
A Diana ügy? Az, hogy egy fiatal nő elszerette a saját nővérétől Charles herceget? Bizony, először a saját nővérének udvarolt, aztán egyszer csak hogy-hogy nem, inkább hozzá kezdett járni. Talán kapott tőle valamit, amit akkoriban még nem minden fiatal nő adott olyan könnyedén, mint manapság. De a lényeg, hogy már az esküvő előtt tudott arról, hogy a jövendőbelije kit szeret. És ő mégis úgy DÖNTÖTT, hogy hozzámegy, mert a pénz és a hírnév kellett neki. Ezek után a férje sosem küldte őt el, bár egész életében azt a másik nőt szerette, de tudta, hogy válás esetén a gyerekek anya nélkül maradnak. Diana viszont amint szerelmes lett, lelépett. Elhagyta a gyerekeit egy farokért. Nők milliói kitartanak a házasságukban, csak hogy a gyerekeik ne sérüljenek meg, holott ki tudja milyen áldozat ez nekik. Diana erre nem volt hajlandó. Igen, Diana és Meghan tökéletesen ugyanolyan. Két tökéletes színésznő, csak azok a fránya tények ne lennének.
karma1
@Borsó: Kitartani "a gyerekekert" egy nyilvanvaloan rossz hazassagban a legnagyobb baromsag! A felnottek azt hiszik, hogy a gyerekek nem erzik a feszultseget, ani nap mint nap a gyerekek elott a szulok kozott feszul.
Meghannak nem volt szuksege a hirnevre - ha megmarad a szineszi palyan, lehet, hogy kicsit lassabban, de elert volna egy bizonyos hirnevet, ami meg mindig tobb, mint egy atlagos ember ismertsege. De Meghan emellett advocate volt, (masok erdekeben fellepo szemely, aki koveteleseknek ad hangot egy jo ugy erdekeben), - jotekonysagi esemenyen jottek ossze eloszor Harryval.
Ha Meghan annyira akarta volna a hirnevet, akkor az udvarban marad, es jopofizik, ahogy Katalin is csinalja. De o volt az elso, aki siman lemondott a duchess cimrol - o csak normalis eletet akart volna Archie-nak, akit a kiralyi udvarban mar a szuletese elott elutasitoan kezeltek az ESETLEGES borszine miatt. Archie-nak , mint az egyenesagi 7. tronorokos-varomanyosnak valamilyen cim jart volna, es az ezzel jaro teljes vedelem! Ehelyett megmondtak a szuloknek, hogy se cime nem lesz, sem semmilyen vedettsege! Ami peldatlan volt eddig a monarchiaban. Hat te nem hagynad fakepnel azt a csaladot, amelyik eloitelettel van irantad, a me'g meg sem szuletett gyereked irant, es mindenki baszogat a kornyezetedben, ha meg nem baszogat, akkor atnez rajtad, mint az ablakuvegen?
karma1
@RonaGyuri: Na, Gyurikam, ahogy mondtam, a Vilmosek elrepulnek csaladilag valahova, es ha a gepuk lezuhan, mindenki elhuny, akkor Charles utan Harry a kovetkezo ! (Karoly, Vilmos, George, Charlotte, Luis, Harry, es Architol - szerintem jogtalanul - tagadtak meg a tronoroklest). Wallis Simpson ezerszer dorzsoltebb volt, mint Meghan - divorcee , es Edward is lemondott teljesen miatta, azonnal! Mi lett volna, ha Wallis szul egy gyereket a tronorokosnek, es utana jon a ceco? Ot elegge vilagosan valasztas ele allitotta a korona: vagy az amcsi csaj, vagy a brit tron. Az elobbit valasztotta - ez tiszta sor volt! De Bozsike most erosen gondolkodik a "tronvitorlas" ugyeben egy lex Meghan (es Archie) kidolgozasara. Hat nem eppen a legszebb dedi cseledekedet!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.