Egy bennfentes szerint a Buckingham-palota nem hisz Meghan Markle-nak – írja a Life.hu

Meghan Markle kész megnevezni melyik családtag tett rasszista megjegyzést gyermeke bőrszínére
Fotó:GARETH FULLER / POOL / AFP

Meghan és Harry azt állította a várva várt Oprah interjúban, hogy a királyi család aggódott amiatt, mennyire lesz sötét leendő gyermekük, Archie bőre. Harry herceg az interjú során nem árulta el a személy kilétét.

Oprah azt nyilatkozta:

Harry herceg azt mondta neki, hogy nem Erzsébet királynőról vagy férjéről, Fülöp hercegről van szó

A királyi család hivatalos közleményben reagált a vádakra, melyben megígérik, hogy kivizsgálják az ügyet. Bár azért arra is tesznek utalást, hogy Meghan esetleg másképp emlékszik egyes eseményekre, mint ahogy azok valójában történtek.

Egy palota bennfentese attól tart, hogy ez a hozzáállás ahhoz vezethet, hogy a hercegi pár meggondolja magát és megnevezik azt a személyt, aki a rasszista megjegyzést tette.

Forrás: Life.hu, Dailystar
Címlapkép:GARETH FULLER / POOL / AFP

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gina
Tényleg Oskár dijat kell adni ennek a kis szinésznőnek, egy szavát sem hiszem, és akinek van egy kis esze az sem hiszi ezt a maszlagot, csak szegény "vörös papucsot "sajnálom, mert ennek nem lesz jó vége...
karma1
@gina: Most az egyszer nincs igazad - ez valoban kerdeses lehetett koztuk.
Vegigneztem az EREDETI 90 perces riportot, es bizony Meghan SENKIT sem vadolt meg, sot, a kiralynot es a ferjet is szeretettel emlitette -de ami a rasszista kerdes korul forog, azert a kiralynonek is tanacsot ado venek tanacsanak, a "thinker"-eknek koszonheto! Ok hatarozzak meg me'g Erzsebetnek is, hogy milyen lepeseket tegyen meg a csaladi ugyekben is.
Meg kellett nekik magyarazni, hogy a szitu veszesen emlekeztet a Diana korul kialakitottnak - Meghant is egy szukseges rossznak tartottak (ugy is bantak vele!), es vegulis ez a banasmod vezetett Diana es Karoly valasahoz is. Mindenki tudta, hogy Kamilla a szeretoje, de pont a thinkerek mondtak meg, hogy az Erzsebet utan kovetkezo Karoly, mint tronorokos nem vehet el egy elvalt, ketgyerekes not felesegul - ezert talaltak neki a 18 eves, iszonyuan naiv, szuz Dianat (mert ez volt az egyik legfontosabb kriterium, hogy szuz legyen!) , akit csak a kovetkezo tronorokos anyjanak tekintettek. Nagyon bevett dolog ez a brit uralkodohazakban - nem szerelembol, hanem csaladi hagyomanyorzesbol kell hazasodni.
Akkor lesznek igazan nagy bajban, hogyha arra kenyszeritik Meghant, hogy megnevezze azt, aki ezt mondta, mert Harry mondta, hogy o, Harry ezt sohasem fogja elarulni (mert kotik a csaladi tradiciok), de Meghant meg nem. Ez sajnos akar surlodas lehet Harry es Meghan kozott is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.