Baukó Éva és Nagy Alekosz barátsága már tíz éve tart, közösen pedig számtalanszor szórakoztatták a nagyközönséget – írja a Blikk.

Azonban az elmúlt hetekben Éva nyilvánosságra hozott pár olyan információt és beszélgetést, ami mellett a ValóVilág negyedik szériájának győztese nem tudott szó nélkül elmenni.

Alekosz vs. Baukó: A rendőrségi feljelentés megtörtént, zéró tolerancia
Fotó: TV2

Éva ország-világ előtt elárulta, hogy bár Alekosz 150 ezer forinttal tartozik neki, ám mivel sem az üzeneteire, sem a hívásaira nem válaszol, szóval arra következtet, sosem fogja többet látni a pénzét, ezért bosszúból több privát beszélgetésüket is megosztotta a közösségi oldalán, ami annyira felbosszantotta Alekoszt, hogy elhatározta, bíróság elé viszi az ügyet. 

A RENDŐRSÉGI FELJELENTÉS MEGTÖRTÉNT!

Magánindítvánnyal kívánok élni rágalmazás miatt.

Szomorú ez. Őszintén sajnálom, hogy az évek alatt sorra kudarcba fulladt, férfiakkal való próbálkozásai miatt ezzé lett. Megkeseredett, gyűlölködő.

Azokba a mélységekbe, ahol ő most van, én nem tudom és nem is akarom követni. Vannak itt rendőrségi ügyek, perek, betörések.

Az utóbbi időben sorra derültek ki róla olyan ügyek, amik mellett mint barát, nem tudtam szó nélkül elmenni; és őszintén megvallva, az is többször megfordult a fejemben, hogy bár drasztikus döntés ugyan, végleg elköszönjek tőle.

-kezdi a bejegyzést Alekosz, aki tényleg nagyon magára vette az ügyet, de ennek ellenére ő nem fog semmit kiteregetni.

Kiteregethetném a szennyest én is, lenne mit mondani, de mélységesen megvetem és elítélem azt, amit tett; és én ebben sem kívánom követni őt.

Azok, akik ismerik, bizonyára jól tudják, ha valaki magának jót akar, messziről elkerüli őt. Én ezt fogom tenni. Messzire. Jó messzire!!

A velem kapcsolatos további kijelentéseit pedig jól gondolja meg! Az ügy lezártáig, minden szava figyelve – jegyezve van. Zéró tolerancia!” –

írja a Facebook-oldalán Alekosz.

Forrás: Blikk
Címlapkép: TV2

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.