Bence őszinte  bejelentésén még saját barátai is ledöbbentek írja a femcafe.

Istenes Bence és Csobot Adél két kisfiú boldog szülei, ám az, hogy lesz-e harmadik baba, szinte megjósolhatatlan. Az Istenest második évadának új epizódjának már a címe is igen sokat sejtető, mely így szól: "Gólyahír Bencénél?" Az epizód elején még nem esik szó a témáról, ám tíz perc után maga hozza fel a gyerekvállalás kérdését a házigazda.

Istenes Bence őszinte vallomása mindenkit meglepett
Kép:RTL

A műsor elején ígértem nektek, hogy egy nagy bejelentéssel készülök. Tényleg egy nagyon fontos dolgot szeretnék nektek elmondani. Nyilván ez az én kis szívügyem ez a műsor, az Istenest, így nyilván hol máshol jelentenék be egy ilyen fontos dolgot, mint itt. Készültem pezsgővel is

- mondta Istenes Bence, majd körbejárta a helyiséget, és mindenkinek töltött a poharába. Ezt követően viszont meglepő dolog történt.

Valahol vásároltunk épp Adéllal, és így odakapom a fejem és látom, mi vagyunk a címlapon. Arrébb húzom az újságot, mert valahogy le volt takarva. Mondom mi? Jön a harmadik baba? Kinek jön? Hát, mondom asszony, anyus, mi a helyzet? Erről oké, hogy beszélgetünk, de címlapról kell megtudnom?

Istenes Bence a nagy örömködés után komolyabb hangnembe váltott, hiszen tisztázta, ő nem tudott arról, hogy egy ilyen címlap van készülőben.

Mi erről nem tudtunk. Nem kérdeztek meg, nem hívtak fel, én ezzel ott a boltban szembesültem.

Forrás:Femcafe
Címlapkép:RTL

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
@Horizont: na persze ők azok akik nem tesznek meg mindent, hogy rájuk figyeljenek??? =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: persze a a címben feltett kérdés hibás, mert igazából az a kérdés: hogy miért nem költöznek haza! Câmpia Turzii -ba!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.