Idén októberről jövő áprilisra halasztják a kaliforniai Coachella zenei és művészeti fesztivált, és várhatóan a Stagecoach countryzenei fesztivált sem rendezik meg az idén – számolt be a Variety filmes portál két iparági bennfentesre hivatkozva.

Jövő áprilisra halasztják a Coachella fesztivált

Fotó: Valerie Macon/AFP

A rendezvény promótere, a Goldenvoice és anyavállalata, az AEG Presents képviselői nem reagáltak a The Variety megkeresésére az ügyben.

Amennyiben a fesztivált tényleg jövő áprilisra halasztják, akkor ez lesz a negyedik elnapolása. A Coachellát eredetileg 2020 áprilisára szervezték mások mellett Travis Scott, Frank Ocean, valamint a Rage Against the Machine fellépésével. A koronavírus-járvány miatt azonban óvatosságból októberre halasztották a Stagecoach fesztivállal együtt. Októberről aztán áttették idén áprilisra, majd később októberre.

A két iparági forrás a járvány miatti bizonytalansággal magyarázza az újabb halasztást, noha sok promóter és rendezvényszolgáltató cég a zenei turnék legalább részleges folytatásával számol a nyár végi-őszi időszakra.

Forrás: Variety
Címlapkép: AFP

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.