Újabb fordulat a már évek óta tartó válásban.

Váratlan fordulat! Angelina Jolie családon belüli erőszakkal vádolja Brad Pittet

Fotó: ISABEL INFANTES / AFP

A 444 írta meg a Daily Beast cikke alapján hogy Angelina Jolie most családon belüli erőszakot bizonyító dokumentumokat tervez benyújtani Brad Pitt ellen.

Jolie nem részletezte, hogy ebben az esetben mit jelent a családon belüli erőszak, de a beadvány szerint nemcsak ő tesz majd vallomást, hanem Pittel közös kiskorú gyerekeik is.

Angelina Jolie és Brad Pitt még 2005-ben jöttek össze, házasságot 2014-ben kötöttek, majd 2016-ban jelentették be, hogy elválnak, vagyis a per már öt éve húzódik. Kapcsolatuk alatt három közös gyerekük született, hármat pedig örökbe fogadtak.

Forrás: 444.hu
Címlapkép: AFP

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csapnivalo
Jajj, jajj... megint nincs rólam hír a médiában. Mi legyen, mi legyen? Á, megvan! Most megvádolom Brad-et egy jó kis családon belüli erőszakkal (hiszen egyszer rákiabált az egyikre). Addig nyomom a lelki terrort erről a gyerekeimnek, amíg beadják a derekukat és ők is azt vallják. Tök jó lesz, megint rúghatok egyet bele. Hisz képes volt elhagyni a tökéletes nőt, ez az állat. Lehet, hogyha ezzel végeztünk, megvádolom egy következő tárgyaláson azzal, hogy meg is dugott.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.