Ez 12%-os növekedés az előző évhez képest.

Forrás: Nuus
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gauntlet
ezt a tempót súlyosan abba kéne hagyni !
Az emberiség érdeke !
mzper x
Közeleg Armageddon, Baby!
(Armegeddon nem a világ pusztulása - ahogy a vízözön sem az volt -, hanem a jelenleg létező világrendszer pusztulása mindenkistől, akik a rossz oldalt választják.
Ha megfigyeled, Isten MINDIG megadja a menekülési útvonalat, amikor bejelenti a pusztulást - pl. az i.u. 70-ben bekövetkezett Jeruzsálem pusztulása előtt is megtette ezt sok évtizeddel. Hogy az emberek nem hallgatnak Istenre és nem fogadják meg a tanácsát, az egyéni szocprobléma.)
solidedge
A földi élet legnagyobb ellensége az ember. Ennek a fajnak kell kihalni, hogy a természet egyensúlya helyreálljon. A folyamat lassú, de az ember már elkezdte saját fajának kiírtását.
mzper x
@solidedge: Halkan megjegyezném tisztelettel, hogy a dinoszauruszok nem az emberek miatt haltak ki.
solidedge
@mzper x: A dínók természeti katasztrófa következtében haltak ki. Sok állat és növényfaj viszont az emberi tevékenység miatt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.