Már megkezdődött a várandós nők beoltása is, így a napokban az énekesnőre, Dér Henire is sor került, aki az Instagram-oldalán jelentette be a hírt – szúrta ki a Blikk.hu. 

A várandós Dér Heni is megkapta a koronavírus elleni oltást – Ilyen tünetet tapasztalt

Fotó: Dér Heni/Facebook

„Húsvét alkalmával én is bejelenthetem, hogy lassan minden szempontból védett leszek” – írja legújabb Instagram-posztjában Dér Heni. Az énekesnőt borzasztó tragédia érte még a tavaly tavasz karanténidőszak alatt: várandós volt, ám a hetedik héten kiderült, hogy a terhessége méhen kívüli. Nem sokkal később azonban újra teherbe esett, és most már a várandósság utolsó időszakában jár – írja a Blikk.hu

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Dér Heni (@heni_der_official) által megosztott bejegyzés

Természetesen már most a kisfia egészsége számára a legfontosabb, így nemrég eldöntötte, hogy amint lehetséges, beoltatja magát. Az Instagram szerint ez mostanra meg is történt: „2 napja én is a számunkra legjobb döntést hoztam és megkaptuk mi is a védőoltást... Inkább egy jó Pfizer, mint egy undorító mutáns vírus..., nem is mérlegeltem sokáig... Tegnap volt egy kis izomláz az oltás helyén, de eddig más tünetet nem észleltünk..." – számol be a posztban.

Forrás: Blikk.hu

Fotó: Dér Heni/Facebook

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Kértél volna egy jó kínait, még izomlázad se lenne. Bírom, hogy ezek a szerencsétlenek mind ebben a "jajmindjártbepisilek" pózban fotózkodik. Előtte menjetek vécére.
ila51
@simmering73: az csak egy trükk a pózolásnál , hogy ne lássuk milyen topa a lába , mintha inkább karcsú lenne

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.