Egy barátjában csalódott ekkorát.

Hajdú Péternek beszélt a Life TV egyik műsorában arról Pataky Attila, az Edda énekese, hogy nem egyszer csalódott már a barátaiban, de az egyikük árulása miatt érzett fájdalma miatt alakult ki a vastagbélrákja – számolt be a hírről a Bors.

Pataky Attila akkorát csalódott egyszer, hogy vastagbélrákja lett

Fotó: YouTube/TV2

Egy barátomban csalódtam és majdnem belehaltam. Olyan szinten fájt, hogy egyszerűen majdnem belehaltam

- mondta el Hajdú Péternek az énekes a műsorban. 

Ha lehet, lezárom a csalódásokat, de egyszer nem tudtam, abból jött a vastagbélrákom

- mesélte el a történteket Pataky Attila, aki szerint a csalódásoktól lett az, aki.

Az Edda énekes úgy látja, a gyerekkorban köttetett barátságok, amik megmaradtak mostanra is, azok kiállták a próbát, megmaradtak. De arra is kitért, hogy a szóban forgó barát – aki miatt belebetegedett a fájdalomba – valamiféleképpen meglopta őt.

Forrás: borsonline.hu, Life TV

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yeromos
ez hogy, hogy még nem kapott Kossut díjat? Lehet, hogy az UFÓK miatt?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
Kizárt dolog, hogy az UFOK babráltak ki vele, Olyan hülye UFO a világon nincs, amelik kétszer elviszi és vissza is hozza. A legbolondabb UFO is amikor a második alkalommal elviszi és rájön, hogy egyszer már elvitte azonnal kidobta volna az űrbe űrszemétnek.
babp1982
Szerintem a sok seggnyalástól kaptál rákot,mert szarban nem csak vitaminok vannak!:-)))
terlasz
Fel a fejjel Attila, majd az ufók meggyógyítanak!
cikicakk55
@division: Igen,ebben igaza van,de hidd el,hogy kizárt nála,hogy egy csalódás miatt vastagbél rákja legyen.A sok stressz bizony segít a rák kialakulásában,sőt a már meglévő rákot is befolyásolja a rossz irányba,de egyetlen csalódás azért még nem okoz rákot. Gondolj bele,neki milyen élete volt. Soha nem éhezett,nem voltak rezsi gondjai. Híres volt.Két végén égette a gyertyát. A pia, a narkó, az állandó éjszakázás,a rendszertelen és káros ételek bevitele inkább okozta mint a barát hátba támadása.
division
@cikicakk55: Ő sem élt mindig jól, az első két EDDA lemez idején még a 80 - as években legalábbis biztosan nem. Aztán eladta magát, zene és minden más téren is.
cikicakk55
Nem tudom sajnálni. Az a "nem élt jól" a 80-as években az az Ő hibája is volt. Akkor még lehetett dolgozni,munka is volt bőven.Talán ha nem egyből a zenélésből akart volna megélni,akkor nem élt volna nehezen. Amúgy a " nehezen élés " nála egészen mást jelent,mint mondjuk ma a létminimum alatt élőknél.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.