Egy barátjában csalódott ekkorát.

Hajdú Péternek beszélt a Life TV egyik műsorában arról Pataky Attila, az Edda énekese, hogy nem egyszer csalódott már a barátaiban, de az egyikük árulása miatt érzett fájdalma miatt alakult ki a vastagbélrákja – számolt be a hírről a Bors.

Pataky Attila akkorát csalódott egyszer, hogy vastagbélrákja lett

Fotó: YouTube/TV2

Egy barátomban csalódtam és majdnem belehaltam. Olyan szinten fájt, hogy egyszerűen majdnem belehaltam

- mondta el Hajdú Péternek az énekes a műsorban. 

Ha lehet, lezárom a csalódásokat, de egyszer nem tudtam, abból jött a vastagbélrákom

- mesélte el a történteket Pataky Attila, aki szerint a csalódásoktól lett az, aki.

Az Edda énekes úgy látja, a gyerekkorban köttetett barátságok, amik megmaradtak mostanra is, azok kiállták a próbát, megmaradtak. De arra is kitért, hogy a szóban forgó barát – aki miatt belebetegedett a fájdalomba – valamiféleképpen meglopta őt.

Forrás: borsonline.hu, Life TV

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yeromos
ez hogy, hogy még nem kapott Kossut díjat? Lehet, hogy az UFÓK miatt?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Yeromos
ez hogy, hogy még nem kapott Kossut díjat? Lehet, hogy az UFÓK miatt?
cikicakk55
Atya világ! Ezek szerint a Magyar emberek 90%-ban vastagbélrákban fognak elhunyni. Te ütődött!!! Tudsz olyan emberről,aki egész életében egyszer sem csalódott? Nem csak a barátok tudnak csalódást okozni,de a férjek,feleségek,anyák,apák,gyerekek,sőt még az orvosaink is.Én most 66 éves vagyok,szerintem a te felfogásod szerint én már legalább 20 éve nem is élek. Totál szétmosták az agyadat az ufók!
namihami
Az agyrákja pedig a saját tevékenységének eredménye. Ez már a saját kebelén belül sikerült...
desir62
Majd az Ufok meg gyógyítanak te ütődött.
division
@cikicakk55: Annyiban nem hülyeség amit mondott, hogy a lelki bajok nagyban hozzájárulhatnak végül a szervi megbetegedésekhez is.
desir62
Te is olysn gyógyíthatatlan vagy, mint durbincs a hascsikarás és a többi ftymasz náci.
justhpeter
Kizárt dolog, hogy az UFOK babráltak ki vele, Olyan hülye UFO a világon nincs, amelik kétszer elviszi és vissza is hozza. A legbolondabb UFO is amikor a második alkalommal elviszi és rájön, hogy egyszer már elvitte azonnal kidobta volna az űrbe űrszemétnek.
babp1982
Szerintem a sok seggnyalástól kaptál rákot,mert szarban nem csak vitaminok vannak!:-)))
terlasz
Fel a fejjel Attila, majd az ufók meggyógyítanak!
cikicakk55
@division: Igen,ebben igaza van,de hidd el,hogy kizárt nála,hogy egy csalódás miatt vastagbél rákja legyen.A sok stressz bizony segít a rák kialakulásában,sőt a már meglévő rákot is befolyásolja a rossz irányba,de egyetlen csalódás azért még nem okoz rákot. Gondolj bele,neki milyen élete volt. Soha nem éhezett,nem voltak rezsi gondjai. Híres volt.Két végén égette a gyertyát. A pia, a narkó, az állandó éjszakázás,a rendszertelen és káros ételek bevitele inkább okozta mint a barát hátba támadása.
division
@cikicakk55: Ő sem élt mindig jól, az első két EDDA lemez idején még a 80 - as években legalábbis biztosan nem. Aztán eladta magát, zene és minden más téren is.
cikicakk55
Nem tudom sajnálni. Az a "nem élt jól" a 80-as években az az Ő hibája is volt. Akkor még lehetett dolgozni,munka is volt bőven.Talán ha nem egyből a zenélésből akart volna megélni,akkor nem élt volna nehezen. Amúgy a " nehezen élés " nála egészen mást jelent,mint mondjuk ma a létminimum alatt élőknél.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.