Videóban számolt be róla a műsorvezető és fotós férje, hogy hétfőn mehetnek beadatni az oltásukat. 

A YouTube-csatornájukon egy videóban számolt be arról Ördög Nóra műsorvezető és Nánási Pál fotós, hogy hétfőn ők is mehetnek beoltatni magukat – vette észre a Blikk.

Ördög Nóra és Nánási Pál is megkapják a vakcinát, így jutottak hozzá

Fotó: YouTube/Nánásiék/részlet a videóból

Igazából az volt, hogy a háziorvos megkérdezte, hogy jó-e nekünk a Szputnyik, mert abból van. Mi azt mondtuk, hogy bármi jöhet, csak legyen. Ha másnak nem kell a Szputnyik, nekünk jó lesz

- mondta el a videóban Ördög Nóra. A házaspár arra is kitért, hogy már korábban regisztráltak, de úgy gondolták, hogy életkoruk miatt nem fognak korán sorra kerülni.

Forrás: blikk.hu

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

emerencia
Ha később, évek múlva valami nem fog stimmelni az egészségükkel, akár külföldön is gyógykezeltethetik magukat de az biztos, hogy itthon is megkapják azt a legjobb ellátást amiről az aljanépe nem is álmodhat.
balos
Kérdezem én:ez már az alá-való világ?
tothjani
Elmondanám 10 napja regisztráltam magam, egyszerű "melós" vagyok, 6. napra jött az értesítés hogy:
"Kedves Páciensünk!
Lehetősége lesz felvenni a Szputnyik V orosz koronavírus elleni védőoltást. Kérem jelezzen vissza e-mailben 2021.04.01. 14:00-ig, hogy élni kíván-e a lehetőséggel. Amennyiben igen, úgy válasz e-mailben küldöm Önnek a részletes tájékoztatót az oltás helyéről és idejéről."
Elfogadtam holnap megyek az oltó pontra, persze ez egy kisváros szerencsére azért Kórház és Oltó pont van, igy halad a dolog ha valaki elfogadja az Orosz vakcinát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.