A színésznő, Nyertes Zsuzsa mostanra már a második oltását is megkapta a kínai vakcinából, és örül neki – mondta el a Ripostnak.

Nyertes Zsuzsa boldog, hogy kínai vakcinát kapott – Azt is elárulta, miért

Fotó: MTVA/Zih Zsolt

A Ripost szerint a népszerű színésznő kifejezetten örül annak, hogy a keleti vakcinák egyikével lett beoltva. Azt is elárulta, hogy miért van így:

„Mindenki nagyon ellene volt a kínainak és az orosznak, de mivel gyerekkorunkban is ilyen alapú oltásokat kaptunk, én boldog voltam, amikor a kínait kaptam. A háziorvosunk megerősített benne, hogy a kínai a mutáns vírusok ellen is véd. Teljes biztonságban érzem magam”

– mondta el a lapnak. Ezután arról is beszélt, hogy mennyire jól érzi magát, főleg, hogy a beköszöntött a tavasz, ami a kedvenc évszaka. 

„Nagyon jól vagyok. A tavasz a legkedvesebb évszakom, boldog vagyok, hogy jön a meleg és a jó idő, és a rohadt vírus visszaszorul. Tiszta szívemből drukkolok, hogy meginduljon a visszaszámlálás a nyitásig, mert azért aggasztó híreket kapunk.”

Forrás: Ripost

Fotó: MTVA/Zih Zsolt

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A kedves művésznő több szerepre vágyik?! Diktatúrákra jellemző, hogy aki fizet annak seggét fényesre kell nyalni. Ezt néhány zenész már jól tudja.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csipetke
Hát ja. Nyertes szeret fiatalosan kinézni,a kínai vakcinában van formalin,ami ugyan méreg,de tartósít. Meg van benne higany is,az pedig nehézfém,és szintén méreg.
Pálinkás Pál
hazug ribanc..és még hülye is...nézz csak utána zsuzska hogy milyen oltásokat kaptál..még gyermekkorodban, amikor normális voltál!
Klubtag
A nyugati világ meg 50-55 évvel ezelőtt kiirtódott úgy-e, mert nem orosz vagy kínai védőoltást kaptak...
Röhejes ez az igazodási kényszer...
libellle
Azert örül mert hülye? Miket beszél az az 1 IQ-s nö. Nem ártana uttánna nézni milyen oltásokat gyermekkorában. Akkor ö is azt kapta mint orbán azert ilyenek?
terlasz
Mindig pocsék színésznő volt, állandóan kompenzálnia kellett valamivel, hogy futtassák. Most is ez a helyzet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.