A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa úgy határozott, hogy május 3. és október 29. között, ideiglenesen szerződést köt a Közösségi Rádiózásért Egyesülettel, amely Spirit FM néven sugároz majd a Budapest 92,9 MHz-es frekvencián – írja a Média1.

A Klubrádió megüresedett frekvenciáján a Spirit FM fog átmenetileg szólniFotó: Instagram / @klubradio

Egyébként ezt a frekvenciát a Klubrádió használta február 14-ig, azóta kihasználatlanul áll, és jelenleg pereskedés tárgyát képezi -írja a Magyar Hang.

Az egyesület eleve próbált pályázni a Klubrádió korábbi frekvenciájára, ám kizárták őket a pályázatból, ők pedig ezt követően döntöttek úgy, kérelmet nyújtanak be annak érdekében, hogy ideiglenesen használhassák a frekvenciát- fogalmaz a lap.

Média1 értesülése szerint a tanács úgy határozott, miután a médiaszolgáltató lemondott az eddigi, Budapest-Belváros FM 87,6 MHz frekvencia használatáról, hogy birtokba vegye átmeneti időre a frekvenciát. A lap megjegyezte: a Spirit FM az ATV-csoporthoz tartozik – írta a Magyar Hang.

Forrás: Magyar Hang, Média1.hu

Címlapkép: Instagram / @klubradio

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
Pedig több, mint kétmillió agysorvasztásra váró szeretné hallgatni a kormány iránymutatását ezen a frekvencián.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Yoda69
"Mi sohase vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek egyet velünk" orban viktor

No comment.
Csizmás Kond
@namihami: ...hami, te ismét bekaptad...ugyanis van német szilárd és van német s szilárd...de neked a kilenc is páros.
namihami
@Csizmás Kond: Hallottad már a ""műsorukat""? Mert, ha nem is KarcFM, de azért nem mennek messzire némi Orbán-ajnározástól. Tehát, ha valaki odakapcsol, akkor se Klub Rádiót hallgat, hanem egy lájtosabb, de Fidesz-médiumot.
Próbálj pontosabban célozni, mert most maximum a lőlap nemérvényes felületébe sikerült beletalálnod.
A ""bekapásról"" csak annyit, hogy ez most a Te bekapásod volt. Nem állítom, hogy sose fordult még elő, de ezt most nyugodtan a nevedre veheted.
Nessy
@namihami: Aztán ez az "átmenet" stabilizálódni fog. Az ATV is amióta Német Sándor érdekeltségébe került, egyre inkább királyi média lesz.
namihami
@Nessy: Némi milliócskák a Hitgyülinek (laza csavarral Német efftárs kezeibe) és azt is megvilágosította az ÚR, az Orbánúr.
Csizmás Kond
@namihami: ...ma már nem vagyok rádiórajongó. Nekem a rádió a művelődést jelentette nem az időtöltést és őszintén szólva ma már kimondottan zavar... még a kocsiban is inkább zenét hallgatok...tehát nem tudom miket adhatnak elő de mindegy is mert egyik sem érdekel.
namihami
@Csizmás Kond: Ha nem ismered a műsorát, akkor vajon mi íratta veled a fentieket?
Csizmás Kond
@namihami: Az hogy a két szilárdot összekutyultad
namihami
@Csizmás Kond: Ezt meg hol olvastad? Mutass rá, kérlek.
solidedge
Pedig több, mint kétmillió agysorvasztásra váró szeretné hallgatni a kormány iránymutatását ezen a frekvencián.
namihami
@Csizmás Kond: Már bocs, de ez olyan halfarok-szintű célzás. Fenti kommentemben ugyanis nem az van, hogy ez a Német az a Német. Te pedig azt írtad, hogy én felcseréltem a kettőt. Az a komment pusztán a fideszes médianyomulás egy újabb szeletéről szólt.
Csizmás Kond
@namihami: ...ismét mellé...olvasd el a cikket a spirit az atv-hez fog tartozni annak meg a főnöke a hókuszpók sándor fia aki azt vallotta hogy soha nem fog a fideszmédia szócsöve lenni.
Qqberci
Sokan a webrádiót a hagyományos rádiókra áttevő transzmittert eleve a 92,9-re hangolták, mondván, hogy az úgyis üres és akkor a rádió beállításán sem kell változtatni. Ez teljesen legális volt de most a Fő Médiacenzor úgy döntött, hogy itt egy ragyogó újabb kib@szási lehetőség, tehát nosza rajta!...
namihami
@Csizmás Kond: Na, akkor mégeccer és utoljára. Én azt írtam, hogy a fideszes néphülyítésbe mégegy szereplőt léptetett be a Médiafidesztanács. Szó se volt róla, hogy az kié. Mindamellett, hogy a fideszé, de egy betűvel nem céloztam (ott még) a Hitgyülevészre. Az csak a többiek kommentje után kerül (és nem alaptalanul) képbe. De csak utána.
Egyébiránt, mára levegőben terjedő adó, ami akármilyen áttéttel, de ne orbánista szócső lenne, már nincs. Tehát, így utólag, de teljesen mindegy mára a tulajdonos, mert a Füstös kinyíratta más nézetű adókat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.