Soma Mamagésa szerint már semmi nem lesz a régi.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Soma Mamagésa (@mamagesa) által megosztott bejegyzés

Megdöbbentő gondolatokat fejtett ki Soma Mamagésa, aki szerint a koronavírus-járványt sem véletlen kaptuk a nyakunkba. Az írónő azt mondja, noha pozitívan látja a jövőt, sok szempontból nehéz idők jönnek, de ez kell a gyökeres változáshoz. Soma úgy gondolja,

a szörnyű kór azért jöhetett, mert az ember pénz után futó rabszolga lett, aki nem ad magának elég teret.

"A Föld és az ember teljes analógiában van. Például a testünk 70 százaléka víz, a Föld külső rétegének 70 százaléka víz. A kőzetek a vázrendszerünkkel, a fák a légzőszerveinkkel vannak párhuzamban. Az elmúlt években a Föld fáinak nagyon nagy százaléka elégett, elpusztult, az talán nem lehet véletlen, hogy erre jön egy világjárvány, aminek a végső kimenetele az lehet, hogy megfulladunk, mivel nem kapunk levegőt. A levegőt pedig itt érdemes átvitt értelemben is megvizsgálni".

A mai ember, annyira benne van a taposómalomban, hogy már szinte nem is kap levegőt, vagy ahogy mondani szoktuk ’meghalni sincs időm’. Úgy gondolom, ez azért van, mert nem adunk magunknak elég teret. Pénz után futó rabszolgák lettünk. Ez a kor egyértelműen a leginkább eltávolodott a szellemtől és belesüppedt az anyagba, elmentünk egy olyan végletekig, hogy felborult egy egyensúly

– mondta az AcNewsnak Soma Mamagésa, aki szerint már semmi nem lesz ugyanaz, mint régen.

Élhetetlen életet teremtettünk magunknak, bepörögtünk. Most új egyensúly, új átrendeződés előtt állunk

– magyarázta az írónő, aki szerint a pandémia átvészelésére szükséges befelé figyelni, a lelkünkre, de a környezetünkre is kellene egyúttal. 

Forrás: AcNews.hu, blikk.hu

Címlapkép: Instagram 

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Nem szívelem a hölgyet, de , amit fejteget, azt én is hasonlóan látom.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jesz
na, ez a picsa hiányzott...akkor még várjuk Tüncikét, esetleg a Nagy Őt a magvas gondolataikkal
Nyírfa
@Gauntlet: Olyan sokat nem kell gondolkozni rajta. Amit művelünk a bolygónkkal, magunkkal, egymással, az már túlment minden határon. Valamiért eszünkbe sem jut, hogy a föld, a világegyetem ugyanúgy él mint mi, csak másképpen nyilvánul meg.
Nyírfa
Jut eszembe: a pápa lényegét tekintve ugyanerről beszélt. Csak Ő az életünk Noé-pillanatának nevezte korunkat, benne a járványt. Abszolút egyetértettem vele.
division
@Nyírfa: Nekem sem a kedvencem, de amit az ember a természettel művel évtizedek óta, annak egyszer vissza kellett ütnie.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.