Tegnap este besokalltam. A sok személyes jó hír között (már a kortárs ismerősök között is sokakat oltanak) jött néhány vérlázító:titkolja a kormány a védettségi igazolványok költéseit,a tanárokat visszazavarják az iskolákba védettség nélkül (és a gyerekeket is!)egy osztrák újságíró…

Forrás: roubaix.blog.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
...navazzzee...a zellenzék ugyan halvány mint a pipefing de nem szégyellős...a járványt akarja a saját javára fordítani úgy hogy ő ellenkezett a meggátolás különböző folyamataiba...
NKF
Az összes baloldal egy nagy rakás ...
ómió
Ezt mindenesetre ráhazudják az efftársak!
szegfue
@ómió: Mégis mit "hazudnak rá"?! Az az egyszerü tény, hogy az 1. oltás után kiküldik a "védettségi igazolványt", azt szerinted mi?! Ez bizony HAZUGSÁG. Aztán, ha valóban védettek vagyunk az 1. oltás után, akkor miért kell a 2.?! Ugye nem akarod erre azt mondani, hogy minden rendben van?
Peller Anikó
@Szeparepa2: "Pénzéhes gátlástalan határon kívüli idegenszívű bozgor zsoldos csőcselékből, köztörvényes bűnözőkből és tanulatlan focihuligánokból álló troll-kommandó söpredéket uszított a náci hazaáruló rablógyilkos NER maffia a Propeller hírgyűjtő portálra! Minden áldott napon reggeltől estig főállásban ontják az aljas NER talib maffia szervilis náci hazaáruló hazugságaikat és provokációkat."

Ezek románok? És itt ontják (rontják) némi pénzért az aljasságaikat? Jade.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.