Tegnap este besokalltam. A sok személyes jó hír között (már a kortárs ismerősök között is sokakat oltanak) jött néhány vérlázító:titkolja a kormány a védettségi igazolványok költéseit,a tanárokat visszazavarják az iskolákba védettség nélkül (és a gyerekeket is!)egy osztrák újságíró…

Forrás: roubaix.blog.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Kritikának álcázott alfél-lefety

Az ilynek sokkal ártalmasabbak, mint ezer kormány önreklám

Ha azt hinnéd Wazze, hogy a „A kormány a Covid-válság miatt végleg megérett a leváltásra” című postban az alcím „És mégis: jobb lenne, ha maradnának” a legbornírtabb akkor nagyon tévedsz. Annál is inkább, hogy „a széttagolt és az iszonyatosan rövidlátó, önző és külön-külön alkalmatlan ellenzék”-ban van igazság.
Azonban sajnos ezeknél sokkal nagyobb tévedései is vannak:
Egyfelől; „e tekintetben kifejezetten Orbán-párti vagyok, akit politikusként korszakos zseninek tartok.”, de abbéli vélekedése, hogy „Egy Németh Szilárdot lehetetlennek látszott előttem, hogy kormányzati pozíció közelébe engedjenek bár ezt Torgyán József esetén már átéltem” is azt igazolja, hogy komoly értékítélkezési nehézségei vannak. Ami igaz az igaz a kettő együtt sokat elárul róla: nem csak a józan ész birtoklása, de a műveltség tiszteletének és fontosságának felismerése sem tartozik az erényei közé.
Ami pedig a „a 2002-es szocialista száznapos programra” való emlékezését illeti az vetekszik a manapság divatos „Gyurcsány személyesen vezetett a lovasrohamot a Deák-téren békésen sétálgató derék magyar polgárok ellen!” bornírt hazugsággal! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: egy kis magánozás; egy kicsit elméláztam a blog nevén: Roubaix! Ami egy körzet és egy város neve, határozott névelővel egy bringa verseny, s kisbetűvel egy kerékpár-típus! =))
Gazella
Stop. Azért tegyétek hozzá az egészségüy sincs teljesen beoltva!! Kettő egészségügy végig dolgozta s dolgozza a járványt!!! Na nyugodtan mehetnek a tanárok is élesben dolgozni!!! Akit elvisz a járvány annak valami gubanc van a génjével, immunrendszer gyenge... A vakcinák még véletlen sinsenek biztonságos hatásúak...
Mit gondoltok, akiket beoltottak és mégis lélegeztetőgépre kerültek, nem haltak meg??!!! Magyarul gyógyszer kisérletezés és emberiség csökkentése folyik.
A jelenlegi kormány (menjenek a francba!! Sicc!!''' Ez a saját véleményem!)) maradjanak a hatalmon és tegyék rendbe azt amit totál elbasztak, kitoltak talicskával pénzeket azt tegyék vissza az államkasszába! Dehogy is ... soha ne legyenek többet kormábyon!! De hatalom átváltáskor igenis kerüljenek bíróság elé s tünjenek el a börtönbe de peeeputtyal együtt! vagyonelkobozással!!
Még valami??
Olyan független gazsasági bizottság kell az ország éléee akik rendbe vágják az államkasszát!! Azaz ország helyzetét!!
Peller Anikó
@Gizella: "Akit elvisz a járvány annak valami gubanc van a génjével, immunrendszer gyenge."

Aki meg hülyeségeket írkál annak valami gubanc van a fejibe sazagyagya gyenge.

Csak megjegyzem, akit beoltottak (megfertőztek) szarsz kovid kódokkal az nem lesz automatikusan védett. Az immunválasz kialakulásához idő kell, néhány hét és kel egy emlékeztető oltás amely erősíti az emlékezést. Ezen időszak előtt, alatt a megfertőződés végzetes is lehet, de ez nem az oltóanyag hibája, az immunválasz védekezés már csak ilyen. Addig is távolságtartás, nem pofázgatunk feleslegesen idegenekkel félórákat, maszkviselés, izoláció a lehetőségek szerint, nem megy focimeccsre, kocsmába és iskolába se.
magyar1
A covid válságot nem a kormány okozta, azt kellene kiiktatni aki viírusokat gyárt. Semmi baj a kormány víruskezelésével.
Ennél jobban senki sem tudta volna megoldani, lásd a környező nagyobb országokat.
Itt a pazarlással van gond, a stadionokkal főként.
Csizmás Kond
...navazzzee...a zellenzék ugyan halvány mint a pipefing de nem szégyellős...a járványt akarja a saját javára fordítani úgy hogy ő ellenkezett a meggátolás különböző folyamataiba...
NKF
Az összes baloldal egy nagy rakás ...
ómió
Ezt mindenesetre ráhazudják az efftársak!
szegfue
@ómió: Mégis mit "hazudnak rá"?! Az az egyszerü tény, hogy az 1. oltás után kiküldik a "védettségi igazolványt", azt szerinted mi?! Ez bizony HAZUGSÁG. Aztán, ha valóban védettek vagyunk az 1. oltás után, akkor miért kell a 2.?! Ugye nem akarod erre azt mondani, hogy minden rendben van?
Peller Anikó
@Szeparepa2: "Pénzéhes gátlástalan határon kívüli idegenszívű bozgor zsoldos csőcselékből, köztörvényes bűnözőkből és tanulatlan focihuligánokból álló troll-kommandó söpredéket uszított a náci hazaáruló rablógyilkos NER maffia a Propeller hírgyűjtő portálra! Minden áldott napon reggeltől estig főállásban ontják az aljas NER talib maffia szervilis náci hazaáruló hazugságaikat és provokációkat."

Ezek románok? És itt ontják (rontják) némi pénzért az aljasságaikat? Jade.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.