A Blikk írta meg, hogy az egykori műsorvezető új cégéhez keres munkatársakat.

Várkonyi Andrea már keresi új kollégáit az Andrássy úti villában működő cégéhez
Fotó: TV2

Várkonyi Andrea még tavaly szeptemberben alapított egy céget, ami a Whitedog Média Kft. nevet kapta. A cég többek közt reklámügynökségi tevékenységgel, film-, videó- és televízióműsor-gyártással, valamint annak utómunkáival, terjesztésével foglalkozik. A 10 milliós jegyzett tőkéjű cég márciustól pedig már saját tulajdonú, bérelt ingatlan bérbeadásával is, üzemeltetésével, számítógépes programozással, valamint üzletviteli és egyéb vezetési tanácsadással is foglalkozik.

A lap szerint eddig keveset lehetett hallani Várkonyi új munkahelyéről, amelyben ő az egyik ügyvezető, de most kiderült, hogy a műsorvezető nemrég egy hirdetést is feladott, amelyben az új kollégákat keresik.

"Most induló ügynökségünk keres tapasztalt (...) kollégákat. Ha a jó ízlés, az arányérzék és a kedvesség megvan benned, a többit megoldjuk. Jó hír, hogy nagy kampányokon, koncepciókban gondolkozva dolgozhatsz egy szép irodában és van még egy csomó jóság, de ezeket majd személyesen”

– áll a hirdetésben.

Az Andrássy úton található villában működő cég tehát új munkatársakat keres. A lap szerint a tévést korábban nagyon szerették a kollégái, mindenkihez volt pár jó szava, sem a modorára, sem a munkájára nem volt soha panasz.

Forrás: Blikk.hu

Fotó: TV2

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Néro
Ha a jó ízlés, az arányérzék és a kedvesség megvan benned, a többit megoldjuk. Hááát van ennek a mondatnak egy diszkrét bája. Azanyámszentségét !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Néro
Ha a jó ízlés, az arányérzék és a kedvesség megvan benned, a többit megoldjuk. Hááát van ennek a mondatnak egy diszkrét bája. Azanyámszentségét !
Nyírfa
A hirdetés szövege gagyi, szépelgő, ravaszkodó, sejtető, lényegében semmitmondó.
Akár szexhirdetés is lehetne.
simmering73
Tehát semmiféle szakmai tudás nem szükséges. Nerkompatibilis állás.
justhpeter
@Nyírfa: @simmering73: Mindkettőtöknek igaza van. Ám a hirdetés feleleges pénzkidobás. Ilyen jelöltekkel tele van a parlament.Semmihez nem értenek, viszont szeretik a nagy pénzt. Alkalmas jelöltet is tudok elsőre, ráadásul ez a jelölt a nőkért is odavan. Úgy hívják: Kövér László. Utánuk jöhet a 133 bátor ember. Pontosan miattuk van a parlamenten a kupola, hogy a hatalmas hozzáértés ki ne verje a tetőt.
Qqberci
Hányingerem van ettől az ágybetéttől...
Nyírfa
@justhpeter: Vajon mire fel a hirdetés? Az utcáról venne fel jelentkezőket? Nincs a környezetében elég , számára alkalmas ember, akit munkára foghatna?
Ugyan-ugyan.
Aki nem büszkélkedik a szellemi kvalitásaival, mert azok mások előtt is nyilvánvalóak, nem szorulnak megerősítésre, az nem ír olyan hirdetést, amely tartalmi értékét tekintve 0 - habonyi átütés -, sőt, egyáltalán nem hirdet, hanem a szakmai előéletéből merítve hív társakat.
Most vagy a szakmai előélete nem megfelelő, vagy a hirdetés kamu.
justhpeter
@Nyírfa: Igen. És mi van ha a hirdetés a kamu és a cég csak pénzmosoda ?
Nyírfa
@justhpeter: Ez tűnik a legvalószínűbbnek.
Nyírfa
Figyeljétek meg, hogy belénk döfhessék a kínait, az oltakozás feltételéhez fognak kötni egy csomó mindent, akár melegen ajánlhatják a munkáltatóknak az oltás előírását.
Régen volt utoljára forradalom.
folt
@Nyírfa: Isten megbocsát, én nem

Ha kötelezővé is tennék az oltást, a választás szabadságát nem vehetik el semmilyen címen - ez biztos!

Hiába építesz járdát, ha nem használja senki, mert a földutak célravezetőbbek.
(úgy érzem megtaláltam az utam - dakota közmondásokat fogok gyártani :)
Nyírfa
@folt: Jó ötlet: dakota közmondásokból hiánycikk van manapság a piacon. :)
Amíg futottam, én oktondi a járdán cselekedtem meg, igaz, nem lévén földút a közelemben, nem volt választásom, így meg sem élhettem a választás szabadságát. A XXI. században. Hallottál már ilyet?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.