Tóth Vera arra szerette volna felhívni rajongói figyelmét, hogy az oltás utáni óvatosnak kell lenni, ennek ellenére sokan jelentették az énekesnő videóját – írja a Blikk.hu.

Mi történt? Tóth Verát letiltatták követői a Facebookon
Fotó:TV2

Az aranytorkú énekesnő, a tegnapi nap folyamán a Facebook-oldalán indított egy élő adást, ahol a koronavírus ellen nemrégiben megkapott oltásáról, illetve koronavírusos megbetegedéséről mesélt, az egyébként tájékoztató jellegű, figyelemfelhívó bejelentkezés nem várt véget ért.

A tegnap esti Facebook-live-omat annyi embernek sikerült jelentenie, hogy, a Facebook rendszere gyakorlatilag kivetett magából, aztán a live eltűnt, az oldalamra pedig nem tudtam belépni hosszú órákra”

– kezdte Instagram-bejegyzését az énekesnő.

Pedig csak azt szerettem volna elmondani, hogy az oltás után is nagyon vigyázzatok magatokra, hiszen az immunrendszernek idő kell, hogy működésbe lépjen. El szerettem volna mondani, hogy én is elkaptam a vírust, de nem is voltak illúzióim azzal kapcsolatban, hogy két nappal a szuri után már védett leszek. Utána is hordani kell a maszkot, lehetőleg otthon maradni, vigyázni. Ezért jelentkeztem be, de több ember tagadja a betegséget, mint gondoltam. Ezzel a kommentfolyamban szembesültem. Aggasztó az emberi agresszió és frusztráltság, az, hogy azt feltételezik rólam, a kormány fizet a posztokért, mert tuti nem is oltottak be, csak reklámoznom kell, mert így gyűjt 'kísérleti nyulakat' a gyógyszeripar. Na, ezen már nem tudtam, hogy sírjak-e vagy nevessek

- fogalmazta meg, majd ezt is hozzátette:

Csalódtam kicsit az embertársaimban, de nem baj, majd valamelyik dalba beleírom, aztán jól kiéneklem magamból. Csak legyünk már ott...

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Tóth Vera (@tothveraofficial) által megosztott bejegyzés

Forrás:Blikk.hu
Címlapkép:TV2

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Borsó
Ha elkapta volna a vírust ez a valóban aranytorkú, de buta bálna, akkor most az ágyban fekve küzdene a lélegzetvételért, nem élőzne vihogva. Érdekes, hogy lassan minden ismertebb név elmondja magáról, hogy elkapta a vírust, de valahogy semmi jele nincs rajtuk.
justhpeter
@Borsó: Nem kedvencem Tóth Vera, de amit az oltás utáni teendőkről mondott azzal egyetértek.
Málna
@Borsó: Nem mindenkit dönt ágynak a vírus. Azt hittem, ezzel már mindenki tisztában van.
Borsó
@Málna: Nem mindenkit, de az elhízottakat igen. Márpedig ő aztán rendesen túlsúlyos. Már rég kórházban lenne lélegeztetőgépen a 30 kiló plusz zsírjával, ami nem csak kívülre türemkedik, de a belső szerveit is összenyomja. Azt hittem, ezzel már mindenki tisztában van.
Málna
@Borsó: Ismerek olyan elhízottat, aki nem került kórházba. Az elhízás csak egy kockázati tényező, nem egyenlő a lélegeztetőgépre kerüléssel.
Gazella
Meg se kellett volna osztani ezt a hírt a faszbukon Vera.Akkor Bölcsebb lettél volna.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.