Videóra vették, ahogy kétszer hasra esik egy rendőr üldözés közben Budapesten.

A 444.hu egyik olvasója küldött levelet egy videó kíséretében a szerkesztőségnek egy rendőrségi üldözéssel kapcsolatban – írja a 444.hu.

Ezt nem érdemes kihagyni: Komédiás rendőri üldözés történt Budapesten – videóval
Fotó: Pixabay

Sziasztok! 10 perce kaptam lencsevégre a Gubacsi hídról nézve ezt a videót! Sajnos az autós üldözés végét tudtam csak felvenni, de kárpótolja a szerpentines futóverseny izgalma! Rendőrautó üldözött egy fekete Mercedest, majd zsákutcát találva kipattant Úriemberünk és kereket oldott. Ha jól láttam a végén leteperték, de ebben nem vagyok biztos. Utána jött még vagy 3 járőrkocsi.

A 444.hu arra is felhívja a figyelmet, hogy sem az ott dolgozó munkásokat, sem az ott kutyát sétáltató nőt nem zavarják különösebben az események, majd azt is megjegyzik, hogy érdemes a fekete autó utasoldali ajtaját figyelni.

A videót ITT lehet megtekinteni.

Forrás: 444.hu
Címlapkép: Pixabay

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

balos
Az sem semmi az utas ülésből kiszálló "mici-mackó" szoba elegyedik a botlik kopóval!
Szeparepa2
Ebben semmi vicces nincs, inkább szomorú, hogy már ilyen balfékek is lehetnek zsaruk... ők elvileg minket védenek és a rendet tartják fent... más kérdés, hogy a náci hazaáruló rablógyilkos maffiaállam őket is kisajátította és önkényesen irányítja nem az ország érdekében, hanem saját maffia önérdeke szerint...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.