A Moziverzum hozza el a hazai rajongóknak idén is a filmszakma egyik egyik legrangosabb eseményét, az Oscar®-gálát. Az élő közvetítés házigazdái ezúttal Lékai-Kiss Ramóna és Tilla lesznek, akik most vezetnek először együtt műsort.

Oscar-gála 2021: ők közvetítik idén élőben a Hollywoodi díjátadót
Fotó:TV2

A Gálara Április 25-én éjszaka, már 23:45-től érkeznek Tilláékhoz a stúdióvendégek, szakértők, akikkel a kulisszatitkokról, esélyekről beszélgetnek, majd kezdetét veszi a Red Carpet.

A nemzetközi díjátadót magyar idő szerint április 26-án, hétfőn hajnalban 02:00-tól szurkolhatjuk végig. Az eseményt világszerte közvetítik a Los Angeles-i Dolby Színházból és a Union Station-ből.

Itthon a Red Carpet-tal egyidőben indul az élő közvetítés a Moziverzumon, a TV2 Csoport prémium filmcsatornáján. A műsor ideje alatt Lékai-Kiss Ramóna és Tilla a stúdióvendégekkel beszélget majd.

Az izgalmas estére a Moziverzumon egész áprilisban tart a ráhangolódás. Olyan filmek közül válogathatnak a mozirajongók, mint például: A Keresztapa II, Az elveszett frigyláda fosztogatói, Django elszabadul,  Forest Gump, Gettómilliomos, Bohém rapszódia.

Forrás:Blikk.hu
Címlapképek:TV2

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szalay Miklós
Miken múlik az elismerés, a siker, az, hogy kik kapják a díjakat:

egyvilag.hu/temakep/106.shtml

+ Hogyan lehet felismerni a minõséget a mûvészetben:

egyvilag.hu/temakep/107.shtml

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.