Egy magánkórházban végeztette el a vizsgálatokat azért, hogy megtudja, védve van-e a koronavírus ellen azután, hogy kínai vakcinát kapott.

Az atv.hu cikke szerint Sváby András, az ATV műsorvezetője annak járt utána a vasárnap esti Heti Naplóban, hogy mekkora védelmet tud nyújtani a koronavírus és annak mutánsai ellen a kínai vakcina, mivel kevés az ismeret erről, de sok a téves információ. 

Sváby András megnézte, mennyire hat nála a kínai vakcina

Fotó: Illusztráció/pixabay.com CCO

A cikk szerint a vizsgálatokat egy magánkórházban végeztette el a műsorvezető, és az első vizsgálat kimutatta, hogy a megfelelőnél több ellenanyagot termelt Sváby szervezete az oltást követően. A további vizsgálatok pedig arra is fényt derítettek, hogy a vakcina mind az eredeti vírus, mind pedig a vírus Magyarországon izolált brit mutánsa ellen is jelentős gátló hatást mutatnak.

Én tehát vélhetően megnyugodhatok, nálam valószínű, hogy nagyon jól működik a szer

- summázta a vizsgálatokat Sváby a cikk szerint.

Azt ugyanakkor fontos észben tartani, hogy egyéntől függően alakul ki az immunválasz, tehát lehet gyorsabb és lassabb is a védettség kialakulása. Viszont oltás nélkül ez nem fog kialakulni, Sváby András ezért arra biztat mindenkit, hogy fogadják el azt a vakcinát, amit felkínálnak nekik.

Forrás: atv.hu

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

levarosbukta
Fizetett hirdetésünket látták, olvasták!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gina
Érdekes most folytattak le a szerbek úgyanilyen vizsgálatot több száz embernél és ez a vélemény,, nagyon érdekes hogy ennél az úrnál ilyen jó, ö valami különleges valaki lehet "Minden vakcina után sok antitest termelődik, a Sinopharmnál a legalacsonyabb a szint egy szerb mérés szerint "
gina
Nem irja hogy hány százalékos a védettsége??? valami hazugság van a háttérben vagy egyszerüen kinai vakcina reklám, mert senkinek sem kell??? Fidesz idióta,, valahogy nem vagy igy szavahihető !!!
emerencia
Tudomásul kellene venni, hogy azoknak a klf. betegségekkel küzdő 60+-os embereknek akiknek beadták a kínait, nincs pénzük és lehetőségük teszteltetni magukat. Az esetleges későbbi következmények pedig akár súlyosak is lehetnek, a magyar egészségügyi viszonyok között. Sváby könnyen beszél, rendszeresen, komolyan ellenőrzik az egészségét. Ebből a szempontból ő nem példa másoknak.
levarosbukta
@emerencia: két hét múlva megtudom mennyit ér a vakcina, nem vagyok 60 +os, nálunk már oltják a fiatalabbakat is.
gazdag dezső
Nagyon szomorú Orbán Viktorra ,hogy nem mond,és nem érez részvétet a huszonezer halottért ! NEM ÚGY MINT NÉMETORSZÁGBAN ,VAGY USZTRIÁBAN ,Ahol részvétet nyilvánítottak az ország vezetői ,és megköszönték az egészségügyi dolgozók odaadó ,lelkiismeretes munkáját ! De beszélhetnénk arról is ,hogy jónéhány oszágban a képviselők 30-50,meg 100 %-át ajánlották föl a járvány károsúltjainak segítésére! Itt nem ,inkább a nagy felhatalmazás arra lett jó ,hogy amikor sokezren vesztették el munkahelyüket ,megélhetésüket ,akkor Ők óriási jövedelem emelést szavaztak meg maguknak .Tovább játszák ki a nemzeti vagyonokat magánkezekbe ,segítik a rokonokat ,barátokat ! Miféle kerszténypárt az ahol senkinek nem jut eszébe megemlékezni azokról akik elhunytak a járvány miatt azokról akik ittmaradtak özvegyen ,vagy sok gyermek akik elvesztették a szüleiket !Nem jut eszébe a KDNP -ből SEMJÉN ÚRNAK SEM ! L
gazdag dezső
Nagyon szomorú Orbán Viktorra ,hogy nem mond,és nem érez részvétet a huszonezer halottért ! NEM ÚGY MINT NÉMETORSZÁGBAN ,VAGY USZTRIÁBAN ,Ahol részvétet nyilvánítottak az ország vezetői ,és megköszönték az egészségügyi dolgozók odaadó ,lelkiismeretes munkáját ! De beszélhetnénk arról is ,hogy jónéhány oszágban a képviselők 30-50,meg 100 %-át ajánlották föl a járvány károsúltjainak segítésére! Itt nem ,inkább a nagy felhatalmazás arra lett jó ,hogy amikor sokezren vesztették el munkahelyüket ,megélhetésüket ,akkor Ők óriási jövedelem emelést szavaztak meg maguknak .Tovább játszák ki a nemzeti vagyonokat magánkezekbe ,segítik a rokonokat ,barátokat ! Miféle kerszténypárt az ahol senkinek nem jut eszébe megemlékezni azokról akik elhunytak a járvány miatt azokról akik ittmaradtak özvegyen ,vagy sok gyermek akik elvesztették a szüleiket !Nem jut eszébe a KDNP -ből SEMJÉN ÚRNAK SEM ! LEGFELJEBBA Z ÉJSZAKÁBAN KITALÁL VALAMI ALJAS TÖRVÉNYMÓDOSÍTÁST ,AMIT PERSZE MÁSNAP MENYÚJTANAK ,ÉS MEGSZAVAZNAK .Embertelen ,kegyetlen ,és egyáltalán nem összeegyeztethető viselkedés a keresztény nézetekkel .Kitalál csodakaput 200 tonna agancsból ,és megvalósítani akarják többszáz millióból ,amikor több mint 20 ezer ember meghalt már a vírusjárvány miatt neki ez fotosabb mindentől ? Vadászati kiállítás többszáz millióból .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.