Son évekkel ezelőtt költözött haza Vietnámból fogadott anyja kis vasi falujába, hogy minél közelebb lehessen Törőcsik Mari az unokájához. 

A Bors számolt be arról még vasárnap, hogy a pénteken elhunyt Törőcsik Mari kétszeres Kossuth-díjas színművész fogadott fia, Son pár éve visszaköltözött Magyarországra, egészen pontosan a vasi kisfaluba, Velembe, ahol fogadott anyja is sok időt töltött élete végén. 

Titokban Velemben él egy ideje Törőcsik Mari fogadott fia

Törőcsik Marira emlékezők a Nemzeti Színháznál április 18-án Budapesten

Fotó, címlapkép: MTI/Máthé Zoltán

Törőcsik Mari sokáig nem gondolt a gyermekvállalásra, végül egy lánya született (Teréz), ezután gondolkodtak el férjével, Maár Gyulával az örökbefogadáson. Mint anno a színésznő elmesélte, egy nyugatnémet dokumentumfilm hatására döntöttek úgy, hogy egy vietnámi árvát fogadnak örökbe, így találták meg Sont, aki az első nehézségek után (meg kellett tanulnia magyarul) hamar megszokta az országot.

A Metropol cikke szerint Son ifjúkora után visszaköltözött Vietnamba, megházasodott és gyereke is született, ám pár éve ey rejtélyes betegsége lett, ami kapcsán Törőcsik Mari támogatta. 

Son a cikk szerint pár éve költözött haza Velembe, hogy anyja mellett lehessen, és hogy lánya, Zsófi is megismerhesse a nagyanyját. 

A Metropolnak Son csak annyit nyilatkozott, hogy rettenesen fáj neki anyja elvesztése.

Nagy ajándék, hogy az utolsó években ismét mellette lehettem és rendszeresen átmehetett hozzá a lányom, az unokája

- tette hozzá.

A lapnak megszólalt Horváth Miklós, a falu egykori polgármestere, aki tiszteletbeli családtag is.

Son engem kért fel, hogy legyek a lá­nya ke­resztapja. A múlt hé­ten ünnepeltük Zsó­fi nyol­cadik szü­letés­napját. Ka­pott egy szép tortát, aminek nagyon örült, bár a han­gu­latára rá­nyomta a bé­lyegét, hogy szeretett nagymamája nem lehetett velünk

- mondta el a lapnak.

Forrás: borsonline.hu, metropol.hu

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Egy korsó hideg barna
Micsoda ostoba bulvárcím!
Titokban?
Velem egy kb 350 lelkes gyönyörű kis falu. Ott mindenki ismer mindenkit, olyan nincs, hogy titokban pár éve ott él a Művésznő vietnami származású fia.
Ja most nézem, hogy ez egy metropol cikk!
vacsi
OK, hogy Velemben él, de miért titokban?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.