Megünnepelték az 50. születésnapját. 

A Blikk cikke szerint jól sikerült Schobert Norbert fitneszguru 50. születésnapja, amelyen olyan ajándékot kapott feleségétől, Rubint Rékától, hogy elsírta magát. 

Nem várt meglepetést kapott Schobert Norbi, el is sírta magát

Fotó: YouTube/TV2

Soha az életemben nem volt ilyen szép születésnapom! Az én feleségem a legcsodálatosabb nő a világon

- jelentette ki Schobert Norbi a lapnak, amjd elmesélte, hogyan is alakult a jeles szülinap. 

Pár nappal ezelőtt azt mondta, legyünk egy kicsit kettesben, kérte, pakoljak össze néhány napra. Azt gondoltam, ez maga az ünneplés, tévedtem, de még mennyire! Egyszer csak kiderült, szervezett nekem egy hetvenes évek stílusú bulit, amin ott volt mindenki. Lara és Norbika elénekelték a Shallow című Lady Gaga – Bradley Cooper dalt, és a barátaink többnyire Elvisnek öltözve fogadtak. Én már-már ekkor zokogtam. Aztán Réka kezembe nyomott egy fotóalbumot tele képekkel, felidézve a hetvenes évek Amerikáját, egy Cadillac-formájú tortát és egy amerikai Cadillac-forgalmit

- mesélte Norbi, és hozzátette, az igazi meglepetés ezután jött csak.

Megláttam álmaim autóját, és rögtön azt kérdeztem, hogy kibérelted? Mire Réka közölte, hogy nem, ez a tied. Térdre rogytam, és csak sírtam.

Rubint Réka a Blikknek elmondta, egy éve tervezte a meglepetést, ami nem volt egyszerű, ugyanis férjét nehéz meglepni, amit szeretne, azt általában meg is teremti magának, 

ezért látni az örömöt az arcán és azt, hogy mennyire meghatódott, egyszerűen csodálatos volt 

- tette hozzá.

Schobert Norbi nem tud betelni az autó hatalmas méreteivel, amely nemcsak oldtimer minősítést kapott (egy 1976-os Cadillacról van szó, 2,1 méter széles és 6 méter hosszú), de az ülésekbe Rubint Réka belehímeztette férje monogramját is.

Forrás: blikk.hu

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
szegfue
Engem azért elgondolkodtatott... Ha ugye "közös háztartásban" élek a férjemmel, ez számomra azt jelenti, hogy a bevételét mindenki a közösbe rakja és közösen költünk onnan. Ha szeretnék valami meglepetést venni a férjemnek, akkor azt a háztartási pénzből "csipegetem" le apránként és kuporgatok rá. De ez az autó talán 10, 20, akár 30 millióba is kerülhetett... mégis hogyan, miből tudott ennyi külön "megtakaritása" lenni Rékának a bevallása szerinti 1 év alatt? Félreértés ne essék: nem vagyok irigy, nem én adtam nekik a pénzt, hanem ők keresték meg valahogyan és ugy költik el ahogy akarják. Szerintem ezt is kár volt közzétenni, csak irritáló, hogy nem a napi szükségletre ennyit tudnak költeni... ne csodálkozzanak a durva kommenteken sem...
gina
Én csak az autót sajnálom !!! Kár neki !!!
gina
Egy 70 es évekbeli Trabant jobban állna neki...
Clavigo
Jól van Csimpánzcsöcs,,ne rijjál... Ezért a figyelmességért jár a Réka asszonyságnak egy zsák kockacukor...,,
CsipkeRózsa
@szegfue: Ezen én is csodálkozom, mert nem csak egy zsebpénznyi összegről van szó. Először egy mondatát, "ugyanis férjét nehéz meglepni, amit szeretne, azt általában meg is teremti magának,", úgy olvastam, a nehéz meglepni helyett, hogy nehéz meglopni.
Yoda69
Nagyon sokat lathatott sorbert a 70-es evek Amerikajabol, ha 1071-ben szuletett. Vagy mar 2-3 eves koraban vilagkoruli utra ment?
szegfue
@CsipkeRózsa: Jót nevettem a meglepni-meglopni félreolvasásodon:) Szerintem ráadásul nem is "életszerü" ez a történet...
szegfue
@CsipkeRózsa: Ne persze nyilván azért, mert nekem és a családomnak nem ilyen az életvitele, talán ezért sem tudom felfogni.
terlasz
Polgárpukkasztásnak kiváló a sztori.
vacsi
Köszönjük az infót, de már az egész ország tudja, hogy egy csotrogányt kapott!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.