A hírek szerint a hercegnek már a repülőjegye is megvan, mégis Angliában marad még egy darabig – jelentette a Ripost.

Meghan most nem lehet boldog: Harry herceg nem utazik hozzá vissza Amerikába

Fotó: Victoria Jones / AFP

Harry herceg az utóbbi időben nem ápolt túl jó viszonyt a királyi családdal, így most is csak Fülöp herceg temétésére, átmenetileg tért haza Nagy-Britanniába. Úgy volt, hogy a gyászszertartás után vissza is utazik Los Angelesbe a feleségéhez, Meghan Markle-höz, most azonban úgy tűnik, hogy késlelteti az utazást, hogy a királynő mellett lehessen szerdán, annak 95. születésnapján – tudta meg a Ripost

Sussex hercegének döntése azután került a nyilvánosságra, hogy állítólag két órán keresztül beszélgetett bátyjával, Vilmos herceggel és édesapjával, Károly herceggel. Mint ismert, Fülöp herceg temetéséről Katalin és Vilmos társaságában távozott Harry. A döntésének köszönhetően így a 95 éves Erzsébet királynő mellett lehet annak születésnapján most, hogy először ünnepel szeretett férje nélkül.

A herceg egyébként a windsori Frogmore Cottage-ben szállt meg, ami csupán egy karnyújtásnyira van a királynő jelenlegi tartózkodási helyétől.

A jelenlegi információk szerint a királynő nem fogja megtartani a születésnapját, sőt elszigetelődött családtagjaitól. A sétái során mégis találkozhat Harry herceggel. Ebből is látszik, hogy a sok háborúskodás ellenére Harry és a királynő kapcsolata még mindig erős. Sőt, talán valamiféle békülés is a kezdetét vette, még a testvérpár között is. Sokan remélik, hogy a nyárra teljesen helyére áll a béke a családban. 

Forrás: Ripost
Fotó: MTI/AP/Pool/Victoria Jones

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ágimami
Még jó, hogy ott marad, hisz születésnapja lesz a Nagyanyjának, nem is akár-hányadik!!!
Nem is értem, miért ne tenné??? Itt a lehetőség, hogy rendezzék a kapcsolatukat!!
A kis felesége majdcsak kibírja valahogy!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ágimami
Még jó, hogy ott marad, hisz születésnapja lesz a Nagyanyjának, nem is akár-hányadik!!!
Nem is értem, miért ne tenné??? Itt a lehetőség, hogy rendezzék a kapcsolatukat!!
A kis felesége majdcsak kibírja valahogy!!!
Nessy
@Horizont: Eredetileg nem úgy tervezte, hogy marad. Lehet, hogy apja és bátyja meggyőzték a pár napos maradásról. Ennyit megérdemel egy nagymama az unokájától.
Nessy
@Horizont: Igazad van! Nem tudjuk a valóságot! fergetegnél beakadt a "bolsi" jelző! Nem nézte meg ki követte el a közzétételt.
jesz
Talán egy nagyobb összeg reménye melegséget varázsolt a szívébe...aki képes volt otthagyni a királyi családot, aki képes volt köpködni a családja felmenőire, az kimutatta a foga-fehérjét...beígértek egy kis előleget a nagypapa hagyatékából, aztán tipli...

Ez a pasi nem is való a királyi házba..
Katalina62
@Nessy: úgy tűnik nem marad, de ezt gondolom, megbeszélték mert a hírek szerint, beszélt a nagyanyával!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.