Egyik rokonánál rosszindulatú daganatot találtak, Marsi Anikó a legmegfelelőbb donor, ezért nem ment férjével és fiaival külföldre.

A Blikknek beszélt arról Marsi Anikó, a TV2 műsorvezetője, hogy miért nem tartott férjével, Palik Lászlóval és két fiával Dominikára, ahol most az Exatlont forgatják. 

Donor lett Marsi Anikó, ezért nem ment a családdal külföldre

Fotó: YouTube/TV2

Egyik hozzátartozómnál rosszindulatú daganatot diagnosztizáltak. Az orvostudomány jelenlegi állása szerint a betegség gyógyíthatatlan, de egyetlen apró esély azért mégis van, a transzplantáció. Kiderült, hogy én vagyok a legmegfelelőbb donor, ezért abban az esetben, ha az orvos telefonál, azonnal indulnom kell.

A műsorvezető a lapnak elárulta, szeptember óta áll rendelkezésre, hogyha indulni kell, azonnal ott tudjon lenni. Nagyon hiányoznak a fiai, akikkel leginkább okostelefonon tartja a kapcsolatot, illetve egyszer kapott engedélyt az orvosoktól, hogy rövid időre meglátogassa a gyerekeket.

Az elmúlt időszakban sok vizsgálaton átestem én is, hogy kiderítsék alkalmas vagyok-e donornak. Illetve mielőtt kiutaztak volna a fiúk Dominikára, igyekeztem annyi időt velük lenni, amennyit csak tudtam. Nem olyan régen pedig egy kis időt tölthettem velük, emiatt volt, hogy ritkábban láthattak a képernyőn a nézők.

Marsi Anikó azt is elárulta a Blikknek, nagyon rossz egyedül lefeküdni és felkelni, és már nemcsak ő, de a gyerekek is számolják visszafelé a napokat addig, amíg újra találkozhatnak egymással.

Nyilván ez nem ideális állapot egy házassághoz, hogy évek óta időről időre országhatárok választanak el minket egymástól. De most jelenleg ez foglalkoztat a legkevésbé. Sokkal fontosabb az életemben az, hogy rendelkezésre álljak bármelyik pillanatban, ha az orvosok azt mondják, hogy indulnom kell a kórházba donornak

- árulta el a Tények műsorvezetője a lapnak.

Forrás: blikk.hu

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
egyébként csak kérdem: ki fizeti a gyerekek kirándulását??? =))
lampa laz
@Horizont: ...csak fertőtlenít.
Viszont borzasztó ronda lett kívül, belül mióta a tv2 hazugság olvasója.
lampa laz
@Horizont: Simán kinézem belőle azt is, h iszik, meg azt is, h rohadtul hazudik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.