Majkával közös fotót osztott meg Szijjártó Péter a közösségi oldalán – írja a 24.hu.

Ezt nem láttuk jönni: Majka Szijjártó Péterrel barátkozottFotó: Instagram / @majesz187

Az ország egyik legnépszerűbb zenésze a Külügyminisztériumban kereste fel a minisztert – fogalmaz a 24.hu.

Egyszerre voltunk covidosok. Mindketten rendesen elszenvedtük. Most már abban reménykedünk, hogy minél előbb mehetünk koncertre. Ő énekelni, én hallgatni

- írja Szijjártó.

A politikus egyébként tavaly novemberben esett át a betegségen, akkor azt írta, hogy senkinek sem kívánja. Eközben Majka videónaplóban számolt be a vírus alatt átélt nehézségeiről.

Forrás: Facebook, 24.hu

Címlapkép: Instagram / @majesz187

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
Majka tehetséges ember, ehhez kétség sem fér. Eleinte még szimpatikus is volt, a szókimondó ózdi fiú, a nép egyszerű gyermeke, aki feltalálja magát, és kis segítséggel megcsinálja a szerencséjét.
De aztán elszaladt vele a ló. Megtörtént ez már nála értelmesebb, intelligens emberekkel is, akik sok-sok évet töltöttek azzal, hogy pallérozottak , széles látókörűek legyenek.
Nem jelentene problémát, hogy Majka nem ebbe a körbe tartozik, hiszen eredetileg is a személyisége tette vonzóvá. Ez a "fiú" önmagához képest csalódás, s ebben a minőségében vált érdektelenné.
namihami
""Az ország egyik legnépszerűbb zenésze...""
Atyaisten, hát már itt tartunk!?!?!
Ez persze arra is magyarázatot ad, hogy fideszesek miért egy exrománra bízták a hazai zenei élet irányítását és az udvari zenészeik finanszírozását.
terlasz
Érdekes szituáció: Majka sosem beszélt a fidesz nyelvén. Sőt, az ételem hangján szólt a közönségéhez.
Eladott Ország
@terlasz: tegnap 23:32 ♦ Majka is úgy van vele, hogy pénzért mindent. "Szopok, nyalok, gombot varrok..." + még neki is kellene egy Kossuth díj. Csak azt nem tudom, hogy a kotta olvasással és zenei összhangzattannal milyen "barátságban" van, nem e kéne őt is korrepetálni.
istván irén
Ez egy ócska kurva először arról ugatott , hogy ő gyerekét ne fertőzze meg senki. Aztán mikor kórházba került coviddal onnan haza ment ünnepelni jól meg fertőzte az egész családot ez bárkinek lefekszik csak lóvé legyen, .Papa mama jól el kapkodta a gyerek csinálást , mert a gerincet ki felejtették ebből a ripacsból

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.