Magyar ember konyhájából nem hiányozhat a bab. Nincs olyan évszak, amikor ne lapulna egy adag a kamrában vagy a fagyasztóban. Általában szárazbabot használunk, de elterjedtek már azok megfőzött, konzerv változatai is. A konzerv előnye, hogy nem kell akár több órás főzéssel számolnunk. A saját bab előnye pedig az, hogy pontosan úgy ízesítjük, ahogy mi szeretnénk. […]

Forrás: Ízes Élet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.